Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Насар към шефа на щангите: Гледам си изхвърлянето и изтласкването, но съм получил 0 лева за подготовка

16 септември 2024, 12:47 часа • 3103 прочитания

Водещият ни състезател във вдигането на тежести Карлос Насар алармира, че съществува реална заплаха да не вземе участие на Световното първенство в Бахрейн в края на годината. Това може да се случи, ако продължи бездействието на федерацията по отношение на нейните задължения, което би довело до отнемане на лиценза.

Надвиснала опасност в щангите: Насар може д пропусне Световното в Бахрейн

Насар отвърна и на президента на федарацията по вдигане на тежести Антон Коджабашев, който му каза "да си гледа изхвърлянето и изтласкването". "Лошото е, че аз си гледам изхвърлянето и изтласкването, но ако продължи това бездействие на федерацията, знаем, че е възможно да се вземе лицензът на федерацията и да не се вземе участие на Световното в Бахрейн, което предстои", каза Насар.

Карлос Насар

Антон Коджабашев осигурил 0 лева на Насар за подготовка

"Моите остри думи по адрес на Антон Коджабашев са изцяло в професионален план. Просто искам нашата в Българска федерация по вдигане на тежести да дойде човек с визия за нещата и да се върши работата", коментира щангистът, който бе избран за Спортист №1 на България за олимпийския месец август.

"Заведени са дела, иска да ходим на полиграфи. За периода, в който е на власт, можеше да ме призове за едни изследвания, но съм получил 0 лева от федерацията за подготовка", добави още Карлос Насар, като призна, че се притеснява да е част от националния отбор и се страхува да не му бъде подхвърлен допинг.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес