Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майката на Карлос: За мен е важно той да е щастлив, а той е такъв, само когато е на първо място

13 август 2024, 15:34 часа • 19674 прочитания

Майката на Карлос Насар бе много емоционална на Летище София, докато чакаше сина си да се прибере от Олимпийските игри в Париж, където спечели златен медал във вдигането на тежести в категория до 89 килограма. Поля Иванова заяви пред колегите от "Спортал", че за нея най-важното е той да е щастлив, а той е такъв, само когато е на първо място.

Поля Иванова допълни, че мечтата на Карлос е била да спечели олимпийската титла, а нейната – да го посрещне с питка, сол и гайди. Тя допълни, че никога не е имала болна амбиция синът ѝ да е първи, но самият той е искал да го постигне, за да зарадва българския народ.

„Той е щастлив, че радва хората“

Поля Иванова Майка на Карлос Насар Магдалена Миневска

„Не са отминали емоциите. Изобщо не са отминали. Още се вълнуваме, още осъзнаваме какво се случи. Сега се вълнуваме за посрещането, това е лично моя мечта. Неговата мечта беше да стане олимпийски шампион, моята да го посрещна с питка, със сол и с гайди, да се чуе гайдата. Бяхме убедени, сигурни и уверени, но по такъв лек начин се случиха нещата, толкова подредено, както той самия каза, че той си го мислил така да го подреди, че Бог така му го е подредил всичко предварително“.

„Уникално състезание. След състезанието си говорихме, преди него също се чувахме, ние го изпратихме, нямаше никой, който да го изпрати. Ние обаче го изненадахме и го изпратихме с посланието, че го чакаме като олимпийски шампион. Никога не съм имала болни амбиции да става първи. За мен е важно той да е щастлив, а той е щастлив само когато е на първото място, на №1 на стълбичката. Той е щастлив от самия себе си и че радва хората“, каза майката на българската суперзвезда в щангите.

При прибирането си в София пък Карлос Насар заяви, че лимитът му е още доста далеч.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес