Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Лимитът е доста далеч": Шампионът Карлос Насар се завърна в България (ВИДЕО)

13 август 2024, 14:44 часа • 1640 прочитания

"Херкулес"-ът от Червен бряг Карлос Насар и олимпийското злато са в България! Родният суперталант се завърна у нас след титлата от Париж 2024 и световния рекорд в категория до 89 килограма. Той бе посрещнат геройски на Летище София, където заяви, че лимитът му е доста далеч.

Гайди, питки и венец: България посрещна Карлос Насар!

"Наистина мечтано посрещане, благодаря на всички, които ме уважиха дори и пред телевизора. Желая на целия български народ да е здрав и щастлив", започна Насар под звуците на български гайди, след като бе посрещнат с питка и венец.

ОЩЕ: Синът на откривателя на Карлос Насар: Баща ми щеше да бъде най-щастливият човек на света!

Карлос Насар

Карлос спази обещанието си: Върна се със злато

"Ръцете ми са пълни със златото и щастие, което исках. По-лесно е да ти обърнат внимание, когато си шампион. Като цяло част от магията на Олимпиадата бе да изпиташ всички емоции преди състезанието. Като знам, че цял народ стои зад мен - знам, че нямам право на грешка", допълни той.

Насар изживява детския си сън

"Спи се като бебе след световния рекорд. Наистина ми костваше много енергия, сили и време. Дадох кръв, пот и усилия. Важното бе крайната цел. Аз бях мотивиран и да стана олимпийски шампион. В момента съм в детския си сън. Като стъпя на подиума ,наистина нещо се случва с мен. Забравям за публика, дори не помня какво правя. Определено не бе лесно, имах доста препятствия. Радвам се, че поне е изглеждало лесно", призна олимпийският шампион.

ОЩЕ: Иван Иванов: Наричаха го Карлос Щури! Насар е по-качествен от Наим Сюлейманоглу

Карлос Насар

Карлос Насар се чувства като български герой

"Илиан Илиев винаги е бил моят герой. Той ми помагаше с всичко, представям си, че ми помагаше", каза Насар за покойния си треньор. "Лимитът ще го запазим в тайна, но е доста далеч. Наистина се чувствам като българския герой, като един горд българин. Следва световно първенство декември месец, няма да има много дълго време за почивка. Но правя това, което обичам и се радвам", завърши Карлос Насар.

ОЩЕ: Христо Стоичков: Преди няколко месеца всички плюеха Карлос Насар, а сега всички го обичат!

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес