Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кобрата се закани на Чар: Нямам търпение да го направя безпомощен

02 октомври 2024, 12:19 часа • 300 прочитания

Най-добрият български боксьор в свръхтежката категория Кубрат Пулев се закани на Махмуд Чар преди двубоя помежду им. Както е известно, двамата ще се срещнат по време на галавечер в София в битка за регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Двубоят ще се състои на 7 декември.

Пулев заяви пред медиите, че няма търпение да направи Махмуд Чар безпомощен. Кобрата бе категоричен, че съперникът му няма с какво да го изненада, тъй като е изключително добре подготвен за сблъсъка. Кубрат Пулев допълни, че след като победи Чар няма да има нужда от реванш понеже германецът му няма да иска.

„Чар няма с какво да ме изненада“

Кубрат Пулев

„Дълго време му дадохме почивка на Махмуд Чар. Показа ми с видеа, че наистина е контузен. Направили са му малка, козметична операция. Само той си знае какво му е. Мина половин година и самият той потвърди, че е добре и може да тренира усилено. Даже виждам, че тренира по фитнеси - качва снимки и видео. Избрахме датата 7-и декември, за да имаме и двамата време да се подготвим. Надявам се да направим зрелищен двубой и аз да победя“.

„Не мисля, че има с какво да ме изненада. Той няма такива възможности. Добър боксьор е, твърд боксьор е. Поне привидно има характер. Гледал съм мачовете му най-детайлно. Не е за подценяване, корав е, но никой не ме притеснява. Имам над 300 аматьорски двубоя. Даже мисля, че аз ще го изненадам. Аз ще съм много по-подготвен за абсолютно всичко. Той ще бъде обезверен”.

„Няма да има нужда от реванш“

Кубрат Пулев

„Знам много добре кой съм и какво мога и какво не мога. Превъзбуден е, това ми харесва. Трябва да внимава в ринга да не вземе да прегори. Последните рундове да не му дойде тежко - да не започне да му става лошо, да му се доповръща, да почне да търси вратата. Тримата със съдията сме вътре и няма врата да излезе. Имаме прекрасна програма да изпълня и се надяваме всичко да мине перфектно и да изляза една усъвършенствана бойна машина. 110-112 килограма ще бъдат стоварени върху него“.

„Няма да има нужда от реванш, тъй като самият Чар няма да иска. Нямам търпение да го направя безпомощен. Виждате и Чисора вече не иска да играем. Едвам издържа 12-ия рунд, ама го обявиха за победител. Нямам търпение за 7-и декември да го направя безпомощен“, заяви Кубрат Пулев.

Наскоро Махмуд Чар заяви, че обмисля да дойде да живее в България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес