Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карлос Насар: Не водя никаква комуникация с Иван Иванов

02 февруари 2024, 10:49 часа • 2315 прочитания

Звездата на българските щанги Карлос Насар заяви, че не води никаква комуникация с треньора на националния отбор Иван Иванов. Водещият ни щангист, който се е устремил към олимпийско злато през това лято, не желае да комуникира с Иванов, докато не мине делото за подкуп.

Защо Карлос Насар не комуникира с треньора на националния отбор?

Както е известно, в средата на декември синът на Иван Иванов бе арестуван с подкуп в размер на 62 000 лева, като за кратко бе задържан и самият Иванов. В момента тече досъдебно производство, което трябва да установи дали има извършено престъпление.

Насар отказа да тренира с Иван Иванов, тъй като има "подозрения, че работим с крадци". Щангистът се готви индивидуално и не се качи на Белмекен за лагер с националния отбор. Сега той коментира, че отношението му към Иван Иванов няма да се промени, докато не приключи делото.

Нораир Нурикян

Насар предупреди Иван Иванов да не му вреди

"Не водим никаква комуникация и най-вероятно ще остане така до края на делото. Не ме е създал той, а покойният Илиан Илиев. Иванов ако иска доброто на федерацията, неговото решение ще е да участвам на всяко едно първенство. Аз съм титуляр - като шампион", каза Насар пред bTV.

"Би било още по-голямо морално престъпление да иска да вреди на мен по някакъв начин, тъй като лишава държавата си от шампион", добави още той, отхвърляйки и спекулациите, че ще се състезава за Бахрейн след Олимпийските игри в Париж.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес