Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиана Раева за Париж 2024: Кралици, Ад и симбиоза между математика и изкуство

11 август 2024, 11:34 часа • 1800 прочитания

Президентът на Българска федерация художествена гимнастика Илиана Раева направи анализ на представянето на родните грации на Олимпийските игри в Париж 2024. "Пред Кралицата се коленичи и се свежда глава! Предопределените минават през Ада!", започва публикацията й в социалните мрежи.

Раева: "Пред Кралицата се коленичи и се свежда глава! Предопределените минават през Ада!"

"Стилияна Николова е най-силната гимнастичка в света! Само тя при безгрешна игра на Олимпиадата и при безгрешна игра на Даря Варфоломеев можеше да победи германката. Стилияна отпадна и не участва на големия финал. Предопределените минават през Ада! Даря беше най-силната гимнастичка на финала на Олимпиадата. Математически, когато е безгрешна Боряна и София не могат да я победят. Тя справедливо е олимпийски шампион. Тук ще добавя само едно изречение. Аз винаги съм харесвала състезателят Даря! Винаги!", смята Раева.

Боряна Калейн

Кралицата Боряна Калейн

"Боряна Калейн е Кралицата на Олимпийските игри! Тя изнесе лекция какво означава симбиоза между изкуство и математика. На това състезание нямаше състезател с нейните композиции, с такава класа, с такава артистичност, с такава прецизност, с такова въздействие! Просто с една дума - Кралица! Шампионът си е шампион, бил той и Олимпийски, но . . . пред Кралицата се коленичи и се свежда глава!", написа още президентът на БФХГ.

Раева изпитва повече любов към Стили и ансамбъла

Илиана Раева отчете грешките на ансамбъла, който завърши четвърти на Игрите в Париж, и призна, че "малко повече любов в момента изпитва към Валентина Иванова, Стилияна Николова, Весела Димитрова, Ясена Стойнева и момичетата от ансамбъла, защото сега точно те имат нужда от повече любов". "Благодаря ти за всичко, Господи, което стовари върху плещите ни за тези три дни!", завърши Илиана Раева.

Пред Кралицата се коленичи и се свежда глава!👑 Предопределените минават през Ада!🔥 В хронологичен ред: Стилияна е...

Публикувахте от Iliana Raeva в Събота, 10 август 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес