Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емоционално: Мария Оряшкова прекрати кариерата си на арената в "Игри на волята" (ВИДЕО)

18 ноември 2023, 12:57 часа
Реклама

Емоционална спортна новина поднесе телевизионното риалити предаване "Игри на волята" в петък вечер, след като световната и европейска шампионка по самбо Мария Оряшкова обяви, че слага край на спортната си кариера. Тя го направи в последната си битка на арената на "Игри на волята", отпадайки от състезанието.

Мария Оряшкова прекрати спортната си кариера

"За мен беше чест да играя на тази арена и искам да запомня всеки един момент. И днес на тази арена е последното състезание в живота ми. Оттеглям се от спорта. Не събрах смелост да го направя на тепиха, да изляза и да оставя екипа си там, но се радвам, че успях да го направя тук. Благодаря ви!", сподели през сълзи Мария Оряшкова.

Шампионката по самбо обяви решението си на арената на "Игри на волята"

Оряшкова развълнува и водещите на предаването Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които също не успяха да сдържат сълзите си. Шампионката по самбо, която има успехи и в джудото, борбата и сумото, не е споделила с никой, че има намерението да обяви край на състезателната си кариера в последната си битка в "Игри на волята".

Оряшкова отпадна от "Игри на волята" след загуба в битка срещу Мартин Николов – Елвиса. Българката стана световна шампионка в самбото преди три години. Иначе само преди няколко дни България отново стъпи на световния връх в самбото, и то за първи път след титлата на Оряшкова.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес