Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Деси Ангелова: Целта е достигане до финала, имам време да се подготвя

30 юли 2024, 12:22 часа • 599 прочитания

Най-добрата българска състезателка в гребането Десислава Ангелова заяви, че целта ѝ е да се класира на финал на 2000 метра едноместен скиф на Олимпийските игри в Париж. По-рано днес тя си осигури място на 1/2-финалите, след като завърши на трето място в първия 1/4-финал.

Деси Ангелова заяви, че има достатъчно време да се подготви за предстоящите полуфинали в нейната дисциплина. 26-годишната българка допълни, че „оттук насетне силите са изравнени“ и всичко може да се случи. Тя коментира и представянето си на 1/4-финалите на Игрите в Париж.

„Силите се изравняват“

Десислава Ангелова

Добре премина гонката - както го бяхме говорили с моя треньор. Чувствах се добре и успях да се класирам. Като цяло целта беше да съм в първите три и не гледах постоянно с какво време вървя. Чувствах се добре и предния път, и сега. Температурата не ми беше проблем“.

„Оттук насетне вече изключително много се изравняват силите и вече ще видим какво ще се случи след два дни. Целта ни е достигане до финала. Смятам, че ще тези два дни ще ми бъдат достатъчни да се подготвя“, обясни Десислава Ангелова.

По-рано днес Кристиан Василев не успя да се класира за 1/2-финалите на Игрите в Париж.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес