Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чар иска да „пенсионира“ Кобрата: Няма да издържи и 6 рунда срещу мен!

02 октомври 2024, 12:45 часа • 497 прочитания

Носителят на регулярната титла на Световната боксова асоциация в свръхтежка категория Махмуд Чар иска да „пенсионира“ Кубрат Пулев. Това заяви самият той преди двубоя между двамата. Сблъсъкът ще се проведе на 7 декември в София.

Чар заяви, че Кобрата няма да може да издържи и шест рудна на ринга с него. Германският боксьор бе категоричен, че след като победи Пулев българинът спокойно ще може да се пенсионира. Световният шампион допълни, че е готов да даде на Кубрат „много трудни уроци“.

„Ще му преподам много трудни уроци“

Махмуд Чар Ивайло Гоцев Кубрат Пулев

„Радвам се, че се върнах в България, за да се бия за световната титла. Обещах, че ще има мач за световната титла. Щастлив съм, че ще се изправя срещу Кубрат Пулев, който е един от най-добрите боксьори в света в тежка категория. Ще направим всичко възможно на 7 декември да има добър двубой. Шампионът съм аз! Ще направя всичко възможно, за да победя”.

„Аз съм Диамантът. Диамантът става все по-твърд под голямо налягане. Пулев смята, че може да ме победи за 3 рунда. Не мисля, че и 6 рунда ще издържи с мен. Това ще бъде 12 рунда мач за титлата. Всичко може да се случи. Но, аз ще му покажа и ще му преподам много трудни уроци. Смятам, че след този мач, който ще е последен за него, Кубрат ще може да се пенсионира“, каза Чар.

По-рано днес Кубрат Пулев се закани на Чар и заяви, че няма търпение да го направи безпомощен.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес