Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Арена на спортна сила и вдъхновение": Време е за "Международен крос Кюстендил"

31 август 2024, 19:39 часа • 954 прочитания

Арена на спортна сила и вдъхновение, красив градски пейзаж и много награди! Това е "Международен крос Кюстендил". Тазгодишното издание на състезанието ще се проведе на 14 септември с начален час 10:50, а стартът ще бъде даден на площад "Велбъжд".

Спортен празник в Кюстендил на 14 септември

Обиколката на трасето е 1000 м, преминаваща през красивата централна част на града, като участниците ще се състезават в различни дистанции и възрастови групи. Организатори на спортния празник са Община Кюстендил и Спортен клуб по лека атлетика „Цвети Кирилова“, който от над 10 години организира мащабни спортни събития.

ОЩЕ: За бъдещето на българския тенис: Валентин Димов започва да тренира млади състезатели

Международен крос Кюстендил

Подробности за "Международен крос Кюстендил"

"Спортният ден в Кюстендил обещава да бъде изпълнен с много динамика и забавление, а в 10:00 ч. ще се проведе и атлетически комплекс за деца, включващ дълъг скок, коремни преси, хвърляне на топка, бягане „Совалка“, наклон напред, бягане 400 м и лицеви опори", пишат от Община Кюстендил.

Организаторите уточняват, че класирането е индивидуално. Възрастовите групи от 14 години до мъже и жени се награждават до шесто място с медали, предметни и парични награди. Всеки участник, завършил общия старт, също ще получи подарък, както и най-малкият и най-възрастният състезател.

Международен крос Кюстендил

Повече подробности за "Международен крос Кюстендил", записване за участие, програма за провеждане, награден фонд и др., прочетете ТУК.

Здравейте, имаме удоволствието да поканим всички желаещи (спортисти, деца, родител и приятели) да участват в...

Публикувахте от СКЛА "Цвети Кирилова" - Кюстендил в Сряда, 28 август 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес