Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обявиха финансиране за местни инициативи за опазване на околната среда, благоустрояване и ремонти в община Кюстендил

19 юни 2024, 18:55 часа

Община Кюстендил обявява процедура за набиране на местни инициативи за финансиране по Схема за предоставяне на финансова помощ чрез Общински фонд за подкрепа на местни инициативи 2024 г., Приоритетна област: "Опазване на околната среда, благоустрояване и ремонти в община Кюстендил". Общият размер на средствата в рамките на Общински фонд за подкрепа на местни инициативи е 50 000 лв.

Реклама

Още: С близо 4 млн. лева ремонтират улици в община Кюстендил (ВИДЕО)

Кандидатите с местни инициативи на стойност до 2 000 лв. с ДДС, осигуряват само нефинансов принос / доброволен труд/ към изпълнението на инициативите. Кандидатите с местни инициативи на стойност между 2 000 и 5 000 лв. с ДДС, осигуряват собствен финансов принос в размер на 50% за разликата над 2 000 лв. и нефинансов принос / доброволен труд/ към изпълнението на инициативите. Кандидатите с местни инициативи на стойност над 5 000 лв с ДДС могат да получат БФП в размер на 3 500 лв. с ДДС и следва да осигурят нефинансов принос/доброволен труд/ към изпълнение на инициативите. Краен срок за подаване на местни инициативи: 17 Юли 2024 г., до 17:00 ч.

Подробна информация може да откриете на сайта на Община Кюстендил: https://www.kyustendil.bg/index.php?option=com_k2&view=item&id=2807:2024&lang=bg

Попълненият формуляр за кандидатстване със съответните приложения трябва да бъде подаден в запечатан плик с препоръчана поща, по куриер или да бъде доставен на ръка на следния адрес: гр. Кюстендил, пощ. код 2500, пл. „Велбъжд“ № 1, Община Кюстендил. Всички подадени местни инициативи се регистрират в деловодството на общинска администрация – Кюстендил, запечатани в плик, съдържащ наименованието на кандидата, приоритета, наименование на местната инициатива и получател: Община Кюстендил, Дирекция „Интегрирано планиране и регионално развитие“, За: Общински фонд за подкрепа на местни инициативи – 2024г.

Още: Зам.-кмет на Кюстендил бе избран за председател на постоянна комисия към НСОРБ

Въпроси във връзка с попълването на формулярите за кандидатстване и изискванията по настоящата покана за подкрепа на местни инициативи могат да се задават към: Електронен адрес: rdei@kustendil.bg или Адрес за кореспонденция: пощ. код 2500, Община Кюстендил, пл. „Велбъжд“ №1, Дирекция „Интегрирано планиране и регионално развитие“, в срок до 07.07.2024 г., а отговорите се публикуват не по-късно от 12.07.2024 г.

Още: "Сърцето на Хисарлъка" - новото любимо място на жителите и гостите на Кюстендил

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес