Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Viasat History представя Градове от подземния свят с Дон Уайлдман (ВИДЕО)

26 юли 2024, 15:31 часа • 1839 прочитания

Viasat History кани зрителите на вълнуващо пътешествие с известния историк - авантюрист Дон Уайлдман, който пътува до Америка, Мексико, Хърватия и Турция в най-новия сезон на „Градове от подземния свят“. С премиерата си по ТВ канала на 1 август от 22:00 часа, тази завладяваща поредица изважда наяве скритите, често незнайни подземни структури, които са изиграли решаваща роля в човешката история.

Документалният сериал съчетава авангардни технологии, като 3D картографиране и наземни радар, с исторически изследвания и проучвания на място, разкривайки тези подземни чудеса и отвеждайки публиката на виртуална обиколка из древни катакомби, тайни военни бункери и обширни градове под земята, за които много хора никога не са подозирали, че съществуват.

Всеки епизод предоставя уникална гледна точка за това как различни цивилизации са използвали тези подземни пространства за различни цели - от подслон и защита до поклонение и погребения, докато Уайлдман изследва вечния въпрос: „Какво се е случило тук?“.

В този най-нов – четвърти - сезон на „Градове на подземния свят“ пътешественикът отвежда зрителите на необикновено пътуване под повърхността на света, изследвайки скрити царства и разкривайки тайни от миналото. Той се подвизава дълбоко под древните руини в търсене на истинската съдба на могъщата империя на маите и се гмурка под Големите езера в наводнени пещери, за да търси доказателства за членовете на мистериозно общество, които може да се окажат първите обитатели на Америка.

Използвайки новаторска технология за картографиране, Дон разкрива неизследвани пространства, прикрити под американски градове, и разкрива строго секретни военни и правителствени структури с класифицирани технологии, които могат да направят възстановка на цели подземни градове. Също така следва стъпките на 10 000 ацтеки, мистериозно изчезнали след бягството си от Мексико.

В Турция той изследва огромни градове под земята, които може да са били дом на първата цивилизация на Земята и се потапя дълбоко в крепостта на рицарите тамплиери, разглеждайки теория, която свързва това тайно общество с бащите-основатели на Америка, а докато изследва новооткрити руини и пещери в Хърватия, разкрива истинската история на страхотна пиратска кралица, която се противопоставила на Римската империя.

Всеки епизод от тази поредица от осем части връща зрителите назад във времето, докато Уайлдман съживява историята чрез своите експертни коментари и заразително любопитство. „Градове от подземния свят“ сезон четвърти дебютира на 1 август и се излъчва всеки четвъртък от 22:00 часа по Viasat History

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, със свеж и модерен поглед към историята. ТВ каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени предавания, които едновременно развличат и провокират умовете. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Следете на www.viasathistory.bg и на https://www.facebook.com/ViasatHistoryBG & YouTube канал Viasat World Bulgaria

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес