Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Орлин Павлов на прага на лятното си турне: Какво да очаква публиката? (ВИДЕО)

21 юли 2023, 11:00 часа • 5567 прочитания

Един от най-приятните мъжки гласове у нас, който е на прага на лятното си турне, ни гостува в Студио Actualno. Певец, актьор, дубльор на гласове, риалити звезда и любимец на мнозина - Орлин Павлов.

"Това лято е изключитително наситено на турнета, на всички сценични изяви и изкуства - музика, изкуство, театър. Знаем какво се случи покрай пандемията от Ковид и сега всички да свободни да правят изкуство", каза Орлин.

Oще: Орлин Павлов тръгва на лятно турне

Той сподели, че на сцената с него ще се качат едни от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон).

Още: Орлин Павлов: Има много състояния, които мечтая да изиграя

"За мен не е важно да говоря как съм напълнил една зала, а да успея да предам енергията, която чувствам от музиката, от музикантите, от импровизацията. С тези музиканти работим повече от 25 години, импровизации със сигурност ще присъстват", каза още той.

Певецът разказа да любовта си към град Бургас:

"Там е страхотно да се карало колело. Един български град, който е направен перфектно. Можеш да отидеш почти до Приморско само с велосипед".

Орлин Павлов сподели, че надява да намери време за семейството си това лято, въпреки натоварения график:

"Надявам се да ги локализирам това лято някъде по морето, а аз да обикалям и да свърша ангажиментите си, след това да имаме време, което да прекараме заедно".

Цялото интервю вижте във ВИДЕОТО:

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес