Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Брутален като натюрел" - кой изпрати Пеевски в ДПС: Разкрива Татяна Дончева (ВИДЕО)

10 юли 2024, 16:03 часа • 29244 прочитания

Делян Пеевски влезе в ДПС, както влезе в Корпоративна търговска банка. Но ти трябва да знаеш имаш ли самостоятелна тежест, за да се противопоставиш на Ахмед Доган. 

Това заяви в предаването "Студио Actualno" лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева. По думите ѝ ниската избирателна активност в последните избори "е улеснила максимално Делян Пеевски и Бойко Борисов в техните задачи".

Според Дончева партии като "Величие" и "Има такъв народ" са "прокси формации на ченгетата зад кулисите. Като ги питате защо са им, те мълчат и така кашата става все по-голяма. За Татяна Дончева Пеевски се явява "чуждото тяло" в ДПС, но не е много ясно дали ще бъде избутан встрани. В ДПС може да влезеш като техен приятел, като техен доброжелател, но няма да си един от тях. "Движението за права и свободи" беше последната формация, която не беше заразена от негативната селекция, провеждана под външен натиск", каза Дончева. Тя смята, че "докато нацията ходи на избори с мисълта да отмъщава, че ще покаже на някого какъв е - няма да стане нищо в държавата".

Целия разговор гледайте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес