Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще се къпят в любов и пари през март

15 февруари 2023, 16:26 часа

Астролозите посочиха три знака на зодиака, които през март очакват глобални промени. Вселената ще им даде нови възможности да реализират желанията си. Някои от тях ще имат голям късмет в любовната сфера.

Лъв

През март 2023 г. Лъвовете ще бъдат истински галеници на съдбата. Те ще имат късмет както в кариерата, така и в любовта. Може да получат увеличение на заплатата и дори повишение. Но в любовта ги очаква истинска приказва!

Възможно е да получат предложение за брак и това ще ги направи невероятно щастливи. 

Зодиите, които ще останат без пари до края на февруари

Козирог

Козирогът също е сред щастливците през март. Вероятно той ще завърши работата си по някакъв проект, който е бил на пауза от дълго време. Това ще му позволи не само да докаже на другите, че нищо не е невъзможно за него, но и да си постави отметка в списъка си с изпълнени цели.

При Козирозите и в любовта всичко ще е наред през март. Те ще бъдат много щастливи, защото сърцето им е изпълнено с любов, топлина и нежност.

Скорпион

Март ще донесе добри новини на Скорпионите. Според астролозите техният живот ще се преобърне. Това, което ще се случи, ще им даде надежда и вяра в светло и щастливо бъдеще.

Зодиите, които ще сбъднат мечтите си до края на февруари

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес