Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са склонни да изневерят

14 март 2023, 22:36 часа

Ако си мислите, че познавате добре хората и може да разпознаете измамника – помислете пак. Крие си телефона, вечно закъснява, хващате го в лъжа – всичко това са червени флагове, но и астрологията казва и подсказва много за човека. От несъзнателно неверни до дръзки прелюбодейци, това са топ 3 най-неверни зодии, които може да ви изненадат.

Зодиите, които изневеряват

1. Козирог

Козирогът е винаги уравновесен и прагматичен, но може да ви изненада, като попадне и в този списък. Точно тези черти им позволяват да разделят живота си и да се дистанцират от емоционалния аспект на измамата.

Ако партньорът на Козирога изпълни всичките му критерии за перфектен спътник в живота – всичко ще е наред. Ако ли не – са готови за авантьора, като много добре ще скрият тайната си.

Кои зодии могат да очакват изневяра през март?

2. Лъв

Лъвовете са известни с това, че имат постоянно желание за внимание. Независимо дали става дума за център на дансинга по време на парти или разговора с приятели, те искат всички погледи да бъдат насочени към тях.

Така че не е изненадващо, че Лъвовете обичат да има тръпка, дори и да е от нечестна игра, като изневярата. Търсят погледи, които им се възхищават, и щом ги намерят са склонни да се отпуснат и да забравят за партьора си. Ако не отделяте това внимание на Лъва, за което жадува, вероятността да изневери е много по-голяма.

Кои зодии са майстори в изневярата и кои ги хващат веднага?

3. Близнаци

Знакът на Близнаците е известен със своята нерешителност, а също и с това, че е социалната пеперуда на зодиака. Две черти на характера, които само подсказват, че вероятността да ви изневери е доста голяма.

Този въздушен знак може да бъде невероятно труден за разчитане, особено когато става въпрос за големи ангажименти или бъдещи планове за връзка. Не държат на сериозните връзки или обсъждане на темата за дългосрочно обвързване.

Близнаците вероятно ще изневерят, когато им омръзне – не е никак необичайно за този енергичен знак. Те търсят предизвикателствата и новите преживявания, така че ги дръжте заети и винаги разнообразявайте връзката си. Това е гаранция, че Близнакът ще остане по-дълго край вас.

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес