Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 19-25 август 2024

19 август 2024, 14:11 часа

Някои зодии имат много късмет. Други остават да се чудят защо изглежда, че нищо не им се получава, защо винаги им се раздават толкова ужасни карти, защо никога не могат да си починат. Ето кои са зодиите, които се чувстват като най-нещастните в зодиака:

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 19-25 август 2024

Овен

Чувствате се нещастен, защото колкото и да се опитвате, колкото и усилия да влагате във връзките си, приятелствата или мечтите си за кариера, продължавате да се сблъсквате с препятствия. Въпреки че е обезсърчаващо да се сблъскате с толкова много проблеми, особено когато пристигат един след друг, трябва да се постараете да мислите положително, за да продължите напред.

Везни

Чувствате се нещастен, защото изглежда, че всички около вас процъфтяват, докато вие продължавате да се прецаквате отново и отново. Но не можете да сравните пътя си с този на хората около вас. Има хора в близост до вас, които преминават през толкова много трудности, колкото и вие, но не го споделят със света, така че нямате представа, че са в същата лодка като вас. Въпреки че може да се чувствате сами в момента, не можете да предположите, че животът им върви гладко, само защото изглежда така в социалните медии.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 19-25 август 2024

Водолей

Чувствате се нещастен, защото позволявате на тази трудна серия да ви убеди, че оттук нататък всичко ще върви надолу, но не бива да се подготвяте за разочарование. Не бива да приемате, че всяко лошо нещо, което може да ви се случи, ще ви се случи. Въпреки че може да се чувствате безсилни в момента, е напълно възможно да обърнете своя собствен късмет. Продължавайте да се изявявате, продължавайте да рискувате, продължавайте да се стремите към мечтите си. Не позволявайте малко лош късмет да ви убеди, че не сте достатъчно талантлив или достатъчно интелигентен, за да получите това, което искате. Можете да направите това. Трябва ви само малко вяра.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес