Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За каква идеална среща мечтае всяка една от зодиите?

14 ноември 2023, 22:11 часа

Овен - стрелбище

Елементът огън изисква прилив на енергия. Трябва да си уредите активна среща. Стрелба по мишени на стрелбище, картинг или участие в състезания по хвърляне на брадва ще задоволят търсача на силни усещания.

Телец - СПА център

По примера на романтиката, Телецът се нуждае от нещо премерено, което може да задоволи чувството им за красота. Тук можете да избирате между изложба в Музея за модерно изкуство, представление или вечер заедно в спа центъра с шоколадово обливане и масаж.

Близнаци - парти

Наричат ​​ги още социални пеперуди. Близнаците обичат да са сред хора в тълпа, алчни за обещания и тази тяхна нужда трябва бързо да бъде задоволена. Няма да сбъркате, ако поканите Близнаци на голямото парти или концерт, за които всички говорят.

Тези зодии са обречени да намерят истинската любов

Рак - клас по йога

Ракът предпочита незабавно да изгради емоционална връзка с хората и да я установи. За първа среща на Рака може да бъде предложена йога практика за двойки, основното е да разберете предварително дали той се интересува от това.

Лъв - ресторант

Лъвът обича да бъде център на внимание, заобиколен от всичко светско и луксозно. Това е мястото, където няма да сгрешите, ако поканите своя колега на ресторант. И то не какъв да е, а луксозен, скъп.

Дева - интелектуално забавление

Интелектуалците и прагматиците ще оценят покана за театър или за интелектуална екипна игра като „Какво, къде, кога“. Интересна изложба, не непременно изкуство, лекция (просто трябва да знаете предпочитанията си предварително) и дори мисия ще подхождат на Дева.

Везни - обикновено

Те са привлечени от всичко естетическо и красиво, обичат комфорта и романтиката. Везните няма да откажат да отидат на някоя изложба-панаир, където освен това можете да си купите нещо за душата.

Кои зодии намират истинската любов чак на зряла възраст?

Скорпион - стендъп шоу

Затворен и мистериозен човек, който има нужда да се отвори. Но той обича хумора и забавлението. Експертите съветват да поканите Скорпиона на стендъп или бурлеска шоу в клуб.

Стрелец - търсене

Интелектуалец и философ, който обича да решава гатанки. Изберете интересно детективско търсене за Стрелец, където трябва да разрешите престъпление и определено ще се срещнете отново по-късно.

Козирог - мюзикъл

Козирозите са романтици, които също обичат да релаксират и да се забавляват. Ако времето е приятно, заведете колегата си на кино на открито. И ако не, сивите дни ще бъдат озарени от вълнуващ и ярък мюзикъл.

Водолей - фестивал

Водолеите са много потайни. Имат нужда от време, за да се покажат в целия си блясък. Те гледат внимателно хората дълго време, но обичат да научават нещо ново и да разширяват хоризонтите си. За първа среща е подходящ фестивал - от научен и развлекателен до гастрономически.

Риби - под звездите

Рибите са мечтатели, креативни хора, които се водят от чувствата. Затова можете да прекарате първата си среща под звездите. Сега времето не е благоприятно за наблюдението им в парка през телескоп. Но да отидете на планетариум и да се потопите изцяло в 5D е добра идея.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес