Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В понеделник: За Рак няма връщане назад, а Лъв осъзнава, че е време да порасне

10 юни 2024, 06:05 часа

В понеделник работим с енергията на Меркурий, а това е много добре, защото обичаме да започваме седмицата с настроение. Каквото и да се е случило през уикенда, то е приключило и ни е дало няколко много полезни урока. Прекарали сте солидно време с романтичните си партньори. Сега, когато е понеделник, 10 юни, ще приложим страхотни нови знания в отношенията.

Още: 4 зодии, които винаги се изправят на крака

Искаме нещата в тази област да вървят гладко, а за целта не можем да допуснем грешката да приемаме нещата за даденост. Въпреки че не е толкова лесно за всеки да изкаже мнението си, научихме, че това спасява връзките: честност, откритост и пристъпване към основните неща.

Три зодиакални знака се чувстват добре по отношение на начина, по който подхождат към партньорите си, знаейки, че предишният уикенд е бил посветен на това да стигнем до фактите и да се чувстваме открити. Сега, когато всичко е наяве, се чувстваме уверени, че тази нова линия на мислене наистина и искрено ще ни помогне оттук нататък. Може и да започнем сега. 10 юни проправя пътя за мислене напред. Ние не гледаме назад.

Рак

В живота на всеки от нас настъпва момент, в който можем да кажем, че тук започва точката, от която няма връщане назад. Щом достигнем тази точка, знаем, че няма връщане назад, а в романтичната ви връзка вие и партньорът ви сте достигнали до такъв момент. Той ще остане в историята като исторически момент. В момента в живота и на двама ви протича много мощна енергия на Меркурий. Ще видите, че в понеделник, 10 юни, тази енергия ще се отрази много добре и на двама ви.

Няма връщане назад и двамата можете да сте благодарни за това. Това, което може да е разделило и двама ви, е издържало изпитанието на времето, но това изпитание е имало цел. Това, че сте преминали този тест, означава, че и двамата, на някакво ниво, сте се съгласили, че нещо не работи и че от този момент нататък ще работите върху него, съзнателно и без спорове.

Можете да възприемете този ден наистина като много положителен, тъй като проблемите от миналото ще останат в миналото, тъй като и вие, и партньорът ви сте постигнали споразумение. Това означава, че оттук нататък комуникацията е на първо място и че няма да се оставят никакви тайни. Отсега нататък сте решени да живеете красив живот с партньора си и с помощта на Меркурий ще дадете тласък на усилията си в положителна посока.

Лъв

В миналото сте се проявявали пред партньора си като човек, който може да е прекалено властен или може би доминиращ по начини, които в даден момент може да са били възприемани като симпатични, а сега не са такива. Понеделник, 10 юни и Меркурий е в съвпад с Луната. По това време ще научите от първа ръка, че ако това не е мило, трябва да се промени.

Обичате да поддържате нещата на светло, Лъв. Всъщност понякога искате да ги запазите детски и макар това да създава лекота и забавление, то не е избор на начин на живот за двама души. Това, което ще видите в действие по време на този транзит на Меркурий, е, че трябва да пораснете. Партньорът ви със сигурност го е направил. Те чакат вие да се присъедините към тях. Не забравяйте, че това е любовна връзка; вие не сте „просто приятели“.

Всички ние искаме да останем млади и младолики завинаги. Толкова много от това е в ума и не е задължително да се откажете от него. Времената изискват вашата зрялост и това е нещо, с което, след като се справите, в крайна сметка ще се радвате много повече, отколкото сте предполагали. Този ден, 10 юни, може да бъде един от най-хубавите дни в романтичния ви живот, ако му позволите. Позволи му, Лъв!

Риби

За вас е изключително важно да оставите миналото, за да освободите място за настоящето, новото и любовта, която ви очаква. Винаги сте обичали носталгията и сте извличали толкова много радост от спомените за отминали времена, че сте се привързали към тях. И все пак, ето че откликвате на нуждите на партньора си, за да можете да се откъснете от миналото и да се присъедините към него в настоящето. Готово.

Вие сте много „естествено“ щастлив човек, Риби, така че чувствате, че приспособяването е нещо, което искате да направите без борба. На 10 юни сте чули повикването на Меркурий, което ви е накарало да искате да промените начина си на живот. Чувствате се авантюристично настроени; искате да изследвате нови терени. Искате да видите какво има предвид партньорът ви, когато ви предлага да се пренесете в настоящето заедно с него.

Още: Истинската житейска цел на всеки зодиакален знак, която го води към щастие

Тъй като сте непредубедени и приемате, всичко това идва като добра новина за вас. То ви помага да се чувствате чудесно относно потенциалното бъдеще с този прекрасен човек. Не е необходимо да затръшвате вратата на миналото или да го запечатвате и да се преструвате, че не е съществувало, но виждате как погледът към бъдещето може да бъде от полза за вас и вашия романтичен партньор. Ако сте готови да се съгласите с това, ще откриете, че сте направили правилния избор. Не поглеждайте назад!

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес