Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В четвъртък: Всичко, до което се докосне Овен, се превръща в злато, а Риби натискат бутона за пауза

20 юни 2024, 06:10 часа
Реклама

В четвъртък, 20 юни 2024 г., ни очаква прекрасен ден. Той е още по-красив, защото носи в себе си същността на любовта. Независимо дали е романтична, платонична или такава, каквато съществува между приятелски настроени непознати, които искат да живеят мирно на една и съща планета, тази енергия е свързана с това да бъдете в хармония със себе си и света около вас.

Разбира се, пет зодиакални знака ще извлекат най-голяма полза, ако се вслушат в това послание. Това са: Овен, Телец, Лъв, Водолей и Риби. Останалите зодии също могат да се впуснат в любовта.

Още: С кого всяка зодия трябва да избягва да си губи времето този юни

Овен

Овни, в четвъртък космическите сили ви подкрепят! Всичко, до което се докоснете сега, ще бъде златно. Така че насочете тази благословия там, където имате най-голяма нужда от нея, и наблюдавайте как се разгръща магията.

Интересно е обаче, че също така ви насърчаваме да спите достатъчно. Колкото по-отпочинали сте, толкова по-лесно ще се справите с възможностите, които се откриват пред вас, както и с новите приятели, които ще намерите. Успокояващият ритуал преди лягане може да помогне изключително много.

Телец

Телец, енергията в четвъртък е прекрасна за вас и има нотка на очарование. Ако се чувствате склонни, можете да я насочите към привличане към себе си на всичко, от което се нуждаете. Възможностите също ще идват лесно при вас. Познавайте границите си, за да не отхапете повече, отколкото можете да сдъвчете!

Ако е възможно, гледайте фойерверки на този ден. Или излезте на среща на свещи (или останете вкъщи). Докато се наслаждавате на мекото и възхитителното, което включва и матрака на леглото ви, ако ви се спи, ще бъдете добре.

Лъв

Лъв, енергията в четвъртък е абсолютно прекрасна за вас. Ориентирайте се към любовта и ще откриете най-красивите преживявания в живота си. Независимо дали е платонична, романтична или друга, нека любовта бъде във фокуса на вниманието ви и в мислите ви.

Ако е възможно, вечерта отидете на дълго пътуване и се отпуснете с най-добрите си приятели или любимия човек. Вашето куче също се брои! Или се отпуснете у дома и се насладете на качествено време с тези, които наистина имат значение за вас.

Водолей

Водолей, кой си ти, когато никой не те гледа? Кой си ти, когато не се страхуваш? Енергията в четвъртък е силна за вас, особено след като Слънцето смени зодиакалните знаци и сезонът на Рака официално започне. Насладете се на основната си същност през този ден. Космическите сили ви подкрепят.

Освен това сега е добър момент да поработите върху начина, по който поздравявате хората, когато ги срещате. Нека това вече не е нещо, което се случва на момента. В края на краищата настроенията лесно могат да създадат неудобство.

Още: Предстоящият житейски разрив за всяка зодия

Риби

Риби, когато ви се струва, че всичко бърза в една посока, спрете и направете пауза. Усетете ситуацията с интуицията или с психическите си сетива, преди да тръгнете в същата посока или да изберете друга. Космическите сили ви подкрепят, но вие все още сте водачът на собствения си живот.

Ако се чувствате призовани, сега е отличен момент да запишете в дневник мислите и чувствата си за настоящето и бъдещето. Мечтите се сбъдват и никога не знаете какво можете да проявите, когато го запишете.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес