Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В четвъртък: 3 зодиакални знака освобождават тъгата и изпитват дълбоко изцеление

06 юни 2024, 06:10 часа

Време е да се примирим с миналото, тъй като много от нас смятат, че вече не са толкова свързани с това, което се е случило тогава. В четвъртък, 6 юни, ще бъдем домакини на транзит - съвпад на Луната с Венера, който ни поставя в подходяща душевна нагласа да се отпуснем и да оценим това, през което сме преминали. Ние сме съвкупност от нашите преживявания и когато погледнем тези спомени в перспектива, можем да видим, че сме получили достатъчно от тях.

Още: 4 зодии, които търсят отговори този месец

Овен

Преминали сте през всички стъпки, за да се отървете от миналото си, което включва приемане, отричане, действие и потискане на емоциите. Направили сте всичко и сте видели всичко, когато става въпрос за задържане на някои стари спомени, и сте имали нужда да се освободите толкова силно, че търсенето на този начин се е превърнало в начин на живот за вас. Миналото е толкова отминало и толкова безполезно за вас в този момент, че се чудите защо не сте успели да го оставите.

След това идва съвпадът на Луната с Венера в четвъртък и изведнъж можете да видите колко струва всичко това, което е нещо, но не всичко. Този транзит достига до онова място в психиката ви, където действията ви в настоящето започват да означават повече за вас, отколкото реакцията ви към миналото и събитията, чрез които сте се определяли. Вие не сте миналото си, Овни, и знаете това.

Няма смисъл да преживявате отново спомените, особено когато помощта е на ваше разположение. Може да откриете, че ако някога е имало ден, в който да инвестирате в психичното си здраве, то това е подходящият момент да го направите. Излекувайте се. Направете правилното нещо за себе си и се освободете от миналото, а ако ви е толкова трудно, колкото и преди, тогава потърсете помощ, тъй като много експерти могат да ви помогнат да стигнете до дъното на това, тъй като то не е бездънна яма.

Лъв

Всички ние преживяваме разочарованието и съжалението, но това не означава, че трябва да останем на това място, където да го преживяваме отново и отново в спомените си. На 6 юни можете да погледнете на себе си и на живота си с ясна визия. Обвързани сте с минало, което не можете да промените, но нещо във вашата личност настоява, че можете. Точно тук Луната в съвпад с Венера се намесва, за да ви спести по-нататъшни мъки.

Това, което ви кара да страдате, Лъв, е, че сте искали всичко да се оправи, но това е непосилна задача. Някои получаваме, други губим, такъв е животът и това е нещо, което рано или късно всички трябва да приемем. По време на Луната в съвпад с Венера моментът, в който трябва да се примирите с разочарованието, което ви е владеело, е сега. Време е да се отпуснете, Лъв. Време е да се излекувате и да продължите живота си.

Настоящият момент е мястото, където се случва всичко, а вие сте все така велики, както винаги сте били. Не е нужно да гледате към миналото, за да се съизмервате. Не е нужно да се сравнявате с идеалите, които някога сте имали, но това повече не може да стане. Всичко е наред, разбирате ли това? Това, с което разполагате сега, е животът; там, където има надежда, има и живот. Възползвайте се от това и живейте своя прекрасен живот още сега, Лъв.

Скорпион

Отне ви известно време, но сте на прага на голям пробив, Скорпион, и това е свързано с това, че най-накрая се освобождавате от спомен, който наистина не ви служи добре. Всички правим грешки, а понякога правим ОГРОМНИ грешки. Миналото си е минало и не може да бъде върнато назад, но това, което ще откриете по време на Луната в съвпад с Венера, е, че настоящето е мястото, където правите следващата си „правилна“ стъпка.

Страдате от съдбата на човек, който някога е допуснал грешка, и с течение на времето оставате в миналото, вкопчени здраво във вината и лошия си избор. Това не сте вие, Скорпионе, тъй като сте израснали много оттогава. Освободете се от това минало, в което всичко е мрачно и сенчесто. Живеете в настоящето и настоящето отчаяно търси вниманието ви.

Още: 3 зодии, които ще успеят да си починат тази седмица

Когато Луната се съединява с Венера, имате възможност да направите интроспекция. Ако сте достатъчно смели, за да се изправите срещу миналото си и да го оставите да си отиде, ще видите как се случва чудо. Можете и ще се освободите от миналото. Можете и ще се примирите с всичко, което ви наранява или съкрушава. Това вече не е ваша съдба, Скорпионе. Направете така, че да си отиде. Сега вие сте господар на съдбата си. Направете нещо по въпроса.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес