Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 02 юни 2024

02 юни 2024, 06:00 часа

ОВЕН

Моят синдром на самозванеца ме лъже. Заслужавам успеха, който съм постигнал. Заслужавам похвала от колегите, началниците и близките си. Работил съм усилено, за да постигна целите си.

ТЕЛЕЦ

Още: Тези зодии не падат по гръб, по-добре не се впускайте в спор с тях

Не е нужно да се задоволявам с по-малко, отколкото искам. Позволено ми е да поставям високи стандарти в живота си и това не ме прави алчен или труднопоносим. Мога да поискам величие. Мога да си подарявам разкошни неща.

БЛИЗНАЦИ

Имам разрешение да прекъсна връзките си с хора, които вече не ми служат. Не съм лош човек, защото съм се освободил от болката. Мога да продължа напред, без да забравям добрите страни. Заслужавам да бъда заобиколен от любов.

РАК

Не е егоистично да давам приоритет на психичното си здраве. Заслужавам да се чувствам добре в съзнанието и сърцето си. Понякога трябва да помогна на себе си, преди да мога да бъда приятел на някой друг. Не съм егоцентричен, защото се познавам добре.

ЛЪВ

Не съм в тежест на хората, които ме обичат. Достоен съм за съчувствие и доброта въпреки недостатъците си. Не е необходимо да бъда съвършен. Не е нужно да се правя на приятен, за да бъда близо до другите.

ДЕВА

Не съм отговорен за действията на другите хора. Не е моя работа да модерирам чувствата на всички в живота ми. Не е нужно да решавам проблемите на всички. Не е нужно да знам отговора на всеки въпрос.

ВЕЗНИ

Взех най-добрите възможни решения с информацията, с която разполагам. Невъзможно е човекът, който съм бил тогава, да знае всичко, което знам сега. Все още се развивам и това е добре.

СКОРПИОН

Мога да се отворя към хората, без да се страхувам, че те ще ме изоставят. Уязвимостта не е слабост, тя е мускул, който трябва да бъде укрепен. Мога да намеря сигурност в честността. Не е нужно да се преструвам, че съм добре, когато не съм.

СТРЕЛЕЦ

Не е твърде късно да променя живота си. Това, че винаги съм се чувствал така, не означава, че винаги ще е така. Ако знам какво трябва да се промени, тогава мога да се доверя на себе си, че ще се справя правилно с него. Заслужавам да се чувствам щастлив у дома.

КОЗИРОГ

Ако трябва да убеждавам някого да ме вземе на сериозно, той не си заслужава времето и усилията ми. Заслужава си да ме слушат. Мога да отстоявам това, в което вярвам. Способна съм да изразявам себе си по смислен начин.

Още: Търсенето на тези зодии приключва с настъпването на лятото

ВОДОЛЕЙ

Понякога за осъществяването на стойностна промяна е необходимо време. Добре е да правите нещата стъпка по стъпка. Съвършенството не е необходимо, когато развивам ново умение. Никой не очаква от мен да реша всички проблеми на света.

РИБИ

Емоциите ми са валидни, дори когато другите се опитват да ме убедят, че не са. Позволено ми е да чувствам това, което чувствам. За близките ми не е неудобство, когато им се доверявам. Заслужавам да бъда изслушан.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес