Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трите зодии, които ще открият голямата любов през МАРТ

27 февруари 2023, 12:52 часа

Женският месец е подготвил множество изненади за представителите на почти всяка зодия. Някои от знаците ще се радват на сериозни финансови постъпления, докато други ще са с усещане за пърхащи крила на пеперуди в стомаха си.

Днес ще споделим с вас кои три зодии имат най-голям шанс за флирт и откриване на голямата любов, за която всички говорят.

Ето на кои три зодии март ще донесе съдбоносна любовна среща:

Овен

Бъдете сигурни, че през март няма да имате възможност да се отърсите от чувства и емоции. Женският месец категорично не ще ви остави да скучаете, дори напротив. Представителите на този знак ще получат изненада, която ще разтърси живота им. Ще се срещнат отново с човек, на който по-рано не са дали шанс. Най-интересното е, че през март ще имате възможността да видите този човек в нова светлина.

3 са зодиите, които ще тънат в нещастие през МАРТ

Везни

Месецът ще е повече от вълнуващ. Среща със стар познат ще разпали искри, които съвсем скоро ще се превърнат в истински пожар. Нещата съвсем няма да се ограничат до невинен спирт. Предстои сериозна развръзка.

Риби

Представителите на зодия Риби ще се чувстват още по-желани и привлекателни, отколкото до сега. Около тях ще се носи нещо специално и романтично. Срещуположният пол няма да пропусне да забележи това тяхно излъчване. Много скоро Рибите ще открият перфектната половинка, допълваща ги изцяло.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес