Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 5 на зодиите, които най-често попадат в катастрофи

23 ноември 2023, 15:24 часа

Представителите на тези пет зодии попадат в катастрофи по-често от останалите. И не винаги по тяхна вина. Какво влияе на това? Разположението на звездите, лични качества или случайност? Едно е ясно: когато се качват зад волана, те трябва да бъдат особено внимателни!

1. Овен

Овните са родени лидери, това се отразява и на поведението им по пътищата. Те не са готови да спазват всички правила и считат за норма превишаването на скоростта с 15–20 км/ч. Овните обичат скоростта и добрата акустика в колата, което често води до катастрофи. Друг недостатък на Овните е страстта им към оправяне на външния им вид и вътрешните елементи. В преследване на стилна и бърза кола, представителите на този знак често забравят за допустимите граници, което води до твърде тъмно оцветяване и в резултат на това до неоправдан риск.

Тази 5 зодии винаги са в перфектно здраве

 2. Близнаци

Близнаците се смятат за най-неуравновесени. Те лесно могат да започнат състезание с всеки на пътя. В същото време те активно ще ругаят по време на шофиране. Тъй като Близнаците реагират силно на почти всички външни фактори, те често стават виновници за инциденти. Следователно, те не трябва да шофират без застраховка: може да бъде скъпо.

3. Дева

По принцип се смята, че хората от зодия Дева, шофират внимателно. Трудно е да ги разсееш с нещо. Но имат изострено чувство за справедливост. Ако видят нарушение на пътя, това няма да им даде мира. Виновникът ще трябва да бъде наказан. А най-лесният начин да накажеш някого на пътя е като го спреш. Доста често другият няма време да реагира навреме и се забива в Девата отзад.

В Четвъртък: С пълни джобове ще се приберат тези зодии вкъщи!

4. Скорпион

Шофьорите Скорпион се отличават с отмъстителност. Те смятат обикновеното изпреварване или лека небрежност от страна на останалите участници в движението за лична обида, за която нарушителят трябва да си плати. Шофьорите Скорпиони също обичат да карат бързо и да се състезават с другите участници в движението. Освен това, много от тях знаят как да карат кола наистина добре. Скорпионите са по-склонни да попаднат в сериозни инциденти, отколкото в леки.

5. Риби

Рибите са хора, характеризиращи се с повишена мечтателност, която не им позволява да се концентрират върху заобикалящата ги среда. Според астролозите представителите на този знак могат да запазят спокойствие в най-опасната ситуация, но в същото време често се паникьосват за дреболии. Това обяснява големия брой леки произшествия.

Трябва обаче да разберете, че не само звездите влияят на човек, така че е по-добре да разчитате на тях и да не правите грешка сами. В противен случай инцидентът е почти неизбежен.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес