Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодии ще сбъднат мечтите си до края на юни 2024

06 юни 2024, 11:38 часа

Официално сме на половината на 2024 година и след дългата, тъмна зима и дъждовна пролет започваме да излизаме в по-топлите, по-меки и по-дълги дни на лятото. А ако търсите повече поводи за празнуване, юни се очертава да бъде един от най-обещаващите месеци в годината от астрологична гледна точка.

Това е идеалното време да прегърнем всичко, което ни предлага остатъкът от годината и да се съсредоточим върху ускоряването на всички добри неща, които светът може да ни предложи. А ето и кои са зодиите, които ще сбъднат мечтите си до края на юни 2024!

Овен

Още: В сряда: Спокойствие за Телец и нови възможности за Лъв

Месец юни за Овните наистина е свързан с връзките, които идват по пътя ви. Новолунието на 6 юни ще донесе нови възможности или за надграждане на съществуващи взаимоотношения, или за установяване на изцяло нови. Фактът, че Венера, планетата на любовта, и Меркурий, планетата на комуникацията, присъстват във вашия знак, означава, че този месец ще има много отворени врати за вас. Просто не забравяйте да отворите очите си, за да можете да ги видите, когато се появят.

По-късно през месеца Меркурий и Венера ще влязат във вашия четвърти дом на 17 юни, което ще е време за равносметка на това колко далеч сте стигнали. Дайте приоритет на себе си и мечтите си и наистина няма да сбъркате!

Телец

Този месец е свързан с постигането на яснота по отношение на вашите финанси, независимо дали това означава източване на средства за тази любима дизайнерска чанта или харчене на пари за отдавна чакана почивка. В момента, в който вечно практичният Меркурий влезе в партито на 3 юни, вие ще навлезете в най-доброто време!

Още: Повишение и любов: Насладете се на двете най-вълшебни дати през юни 2024 г.

Използвайте го мъдро - за да помислите за всичко, което имате, всичко, което нямате, и всичко, от което се нуждаете, за да стигнете до мястото, където искате да бъдете. Използвайте подравняването на планетите, за да ви помогнат във вашето умствено картографиране.

Марс ще влезе във вашия знак на 9 юни и с това ще донесе нов прилив на енергия, който ще бъде най-добре оптимизиран чрез прилагане на план за всичко, което се надявате да направите за себе си. Имате повече смелост в себе си, отколкото предполагате, и този месец на успехи е идеалното време да си припомните това.

Близнаци

Близнаци, това е вашият месец! Притежавате цялата любов и светлина, които блестят във вашия знак този месец. Това е време да станете версията на себе си, за която сте работили толкова усилено, така че се уверете, че поддържате тази самоувереност и продължавате да блестите.

След като сезонът на Рака започне в края на юни, не се обезсърчавайте, ако социалният ви живот спадне леко. Вместо това използвайте това време, за да направите малко интроспективна работа - дайте си сметка как се чувствате и какво бихте искали да се промени.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес