Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 6 зодии ще са щастливи през юни 2024

03 юни 2024, 06:05 часа

Тази седмица енергията е изключително силна! Имаме три астрологични транзита, за които трябва да внимаваме, и ако се съобразим с тези планетарни енергии, ще усетим повишаване на увереността и способностите си.

Още: Тези 3 зодии ще преодолеят всички трудности между 3 и 9 юни

Овен

Овни, първата половина на тази седмица ще бъде изключително силна за вас, благодарение на навлизането на Меркурий в Близнаци! Кармата е на ваша страна и ще се погрижи всеки, който е бил пречка по пътя ви или трън в очите ви, да се раздвижи. Бъдете уверени в себе си и продължавайте да се движите неуморно напред. Сега или никога.

Ще бъдете поощрени да бъдете по-търпеливи през втората половина на седмицата, когато вашата управляваща планета, Марс, навлезе в Телец. Големият прилив на енергия, който изпитвате с Меркурий, ще създаде верижна реакция, но ще трябва да бъдете предпазливи къде и как използвате времето си. Важните във времето проекти приключете след Новолунието в Близнаци, ако е възможно. Ще ви е по-лесно да видите как усилията водят до силни резултати. Останете възприемчиви и благословиите ви ще дойдат с лекота.

Рак

Рак, когато Меркурий навлезе в Близнаци, той създава енергия, която ви подтиква да бъдете по-наблюдателни и бдителни, докато се занимавате с ежедневието си. Съсредоточаването върху съзнанието ще ви позволи да се отдръпнете, когато е необходимо.

Вие сте управлявани от Луната, така че когато настъпи новолунието, ще се чувствате енергични и готови за забавления. Ако ви предстои семейно събиране или парти, появете се със стил и бъдете себе си сред близките и приятелите си. На този път ви очакват интригуващи изненади и нови възможности.

Лъв

Лъв, енергията на Меркурий през първата половина на седмицата е силна за вас! Опирайте се на творческата си страна и няма да сгрешите. Някои хора може да не разберат визията и целта ви, но вие не бива да се разсейвате от тях.

Втората половина на новолунието през седмицата обещава да бъде по-спокойна. Използвайте времето, за да си починете и да се отпуснете. Предстоящият път ще изисква много от вас и Марс трябва да ви помогне да заредите батериите си за него. Не забравяйте да прекарвате качествено време с любимите си хора, когато можете.

Скорпион

Скорпион, енергията през първата половина на седмицата за вас има стабилно качество, а навлизането на Меркурий в Близнаци може да ускори темпото на живот. Стига да се доверите на инстинктите си, няма да сгрешите. Това също така означава, че не трябва да пренебрегвате червените знамена, дори да изглеждат незначителни. Никой не може да ви попречи да постигнете седмичните си цели, освен ако не позволите на негативното говорене за себе си да саботира пътя ви.

Новолунието може да донесе нова възможност или любов по пътя ви. Бъдете внимателни, докато се занимавате с енергията на Луната, за да вземате добри решения, когато е необходимо. С навлизането на Марс в Телец в края на седмицата дайте приоритет на холистични практики като медитацията, за да се установите в себе си и да имате ясна мисъл.

Козирог

Ще се справите, ако не пренебрегвате знаците и синхрона около вас. Доверете се на интуицията си и на интуитивните подтици, които получавате. Това обаче не означава, че трябва да пренебрегвате червените знамена, дори да изглеждат незначителни.

Ако се съсредоточите върху създаването на шедьовър, до края на месеца (ако не и на седмицата) ще притежавате шедьовър. След като Марс навлезе в Телец, ще знаете какво темпо да предприемете, за да съберете важна информация за проекти и вземане на решения. Тази осъзнатост може да ви помогне да се движите в здравословна за вас посока и да се отдалечите от вредна динамика.

Риби

Риби, енергията на Меркурий през първата половина на тази седмица е предпазлива за вас. Космическите сили не могат да ви насочат към това, което е правилно за вас; встрани от това, не е така, ако отгатвате себе си и това, което наблюдавате.

Още: Вземете пример от тях: Представителите на тези зодии знаят как да изпуснат парата

Новолунието и Марс могат да ви оставят с въпроси без отговор. Някои ситуации могат да останат във въздуха точно сега. Ако се чувствате призовани, настройте се на вълна към себе си и се вгледайте в себе си. По този път ви очакват дълбоки прозрения. Не се чувствайте виновни, че сте отделили време за себе си и далеч от социалните контакти.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес