Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

16 юни 2024, 06:07 часа
Реклама

Телец

Като земен знак вие сте много добре настроени към природата и земната енергия. Точно сега, когато всичко е пълно с живот, вероятно усещате внезапен прилив на енергия. Умът ви е свикнал с определена рутина, която следвате, и енергийните ви нива са се адаптирали към тази рутина - в крайна сметка за вас структурата е всичко. Но сега, когато новият период е тук, изведнъж се чувствате по-неспокойни от обикновено, а обичайната ви рутина няма да ви свърши работа.

Още: 3 зодии, които трябва да предпочетат водата пред виното тази вечер

Тялото и умът ви скоро ще се адаптират, но засега трябва да добавите нещо, което да ви помогне да възстановите енергийните си нива. Тъй като сте знак, който не обича да променя нещата твърде много (и вероятно ще искате да добавите нещо надеждно към редовния си график), упражненията са най-добрият ви залог. Изберете нещо на открито - бягане, колоездене, плуване - или нещо, което можете да добавите към постоянния график у дома - йога, вдигане на тежести, стречинг, кратки тренировки.

Везни

Везни, в момента се чувствате в противоречие със себе си. Или не сте сигурни в пътя, по който сте поели, или просто нямате достатъчно работа. Най-доброто, което можете да направите за себе си в момента, е да си съставите по-добър график.

Може би ще искате да се събуждате по-рано, да излизате повече навън или да намерите дейност (доброволчество, хоби, посещение на семейството), която ви кара да се чувствате добре. Това не само ще ви даде по-голяма цел с вашата неспокойна енергия, но може да ви помогне да предефинирате ценностите и целите си. Освен това, ако най-големият проблем е, че дните ви са празни, създаването на определен график за вас ще ви помогне да ги запълните бързо.

Стрелец

Вероятно не е изненада за вас, че се чувствате малко не на място. Слънцето е навън, времето се затопля и имате тонове допълнителна енергия, която можете да изразходвате. Естествено, най-доброто, което можете да направите, е да планирате някакво приключение на открито, което ще ви помогне да изразходвате тази допълнителна енергия. Ако това е възможно, пътуването винаги е добър начин да прекарате част от лятото.

Пътувания, ваканции по различни дестинации или дори малко свободно време, за да пътувате из родния си град, са добри начини да изразходите допълнителната си енергия. Като знак, който обича природата, може да изберете също така походи, бягане по пътеки или къмпингуване. Планирате да останете близо до дома? Най-добре е да се занимавате с физически дейности, за да изразходвате енергията си. Заемете се с градинарство или работа в двора, измийте колата си, почистете покрива, преместете мебели - ще се почувствате по-добре за нула време.

Козирог

Вероятно летният въздух ви кара да се чувствате пълни с енергия. Обикновено през цялата година се движите напред с една и съща скорост, но нещо във въздуха ви кара да се чувствате малко по-неспокойни от обикновено. За вас, Козирог, ключът не е в това да работите повече, а да планирате нещо, което ще даде на ума ви почивка.

Още: Най-тъмната черта от характера на всеки зодиакален знак

Трябва да се опитате да намерите нещо, което ще ви накара да излезете от къщи и да се движите - една потенциална пречка за вас в момента е, че умът ви е бил натоварен с работа, но тялото ви се чувства неспокойно и пълно с енергия. Потърсете летни фестивали или събития в близост до вас, тематични паркове, туристически походи, улични панаири или камиони за храна, които можете да посетите. Разходете се, подишайте чист въздух и се откъснете за известно време от безкрайната работа.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес