Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии ще имат космически късмет през септември

24 август 2024, 06:00 часа

Хороскопът вещае три зодии да изпитат космическо щастие през септември. Всеки от нас мечтае за необикновено щастие и хармония на душата. За съжаление не всеки от нас може да разчита на благоволението на небесните сили.

Вижте още: Старата любов ръжда не хваща: 3 зодии, които тази есен ще се върнат към старите си любови

Въпреки това в близко бъдеще ще има късметлии, които ще бъдат облагодетелствани от Космоса. Говорим за хора, родени под три звезди, хора, които този септември ще бъдат докоснати от ангелска ръка и които ще получат специални подаръци.

Овен

Овните ще имат изключителен късмет през септември и всичко, до което се докоснат, ще се получава по-добре, отколкото са планирали. Това е чудесен момент за организиране на кратка почивка, а звездите ще се погрижат той да си почине както никога досега, да се зареди с положителна енергия и да открие нови възможности, за които не е и мечтал. Благодарение на звездите, в средата на септември Овните трябва да вземат сериозни решения, свързани с разходи или дългосрочни депозити и бързо ще видят колко могат да получат от това. Той ще почувства тази енергия и в любовта. Ако Овенът вече е в дълга връзка, той ще преоткрие чувствата си към половинката си. Ако обаче все още търси любовта, през септември ще почувства, че е готов за нова връзка и тогава ще срещне човек, с когото ще установи необикновена духовна, но страстна връзка.

Телец

Благодарение на невероятната си интуиция, телецът може перфектно да различи обикновения вятър от небесния. Това ще бъдат знаци, които носят безценни съвети във важни моменти от живота. Това ще накара Телците да се задълбочат в духовните въпроси и тяхното самосъзнание ще се повиши и това ще бъде особено видимо в любовта. Ако Телецът е нещастен във връзка, той ще намери сили да прекрати токсичната връзка. Това е уникален подарък, който ще му помогне да прекъсне лошата си серия. Ангелът на любовта ще го води през трудните моменти и ще се погрижи никой да не пострада от тези промени – нито самият Телец, нито човекът, с когото има връзка. От друга страна финансовите проблеми скоро ще останат на заден план. За щастие, Телците няма да се тревожат толкова много през септември.

Вижте още: Наближава един от най-магичните дни в годината! Ето как да сбъднете съкровено желание

Лъв

Лъвът ще се изправи пред труден избор, който ще определи бъдещето и дори живота му. Той обаче ще вземе най-доброто решение, което може да вземе в момента. Още повече, че в средата на септември, отново с ангелска намеса, той ще открие нова страст, която след време ще превърне в печеливш бизнес. Той бързо ще види как щастието изпълва живота му. Любовта и близките отношения ще бъдат важни за Лъва, но не най-важните. Ще се фокусира върху материални и финансови въпроси. Най-накрая ще започне да следва мечтите си и да взема съзнателни решения. Космическата сила ще държи ръка над главата му и ще го пази от злото, както чадър го пази от дъжд. Следователно тази зодия вече не трябва да се притеснява, че някой или нещо ще им навреди по пътя им към върха. Небето ще му даде благодатта на постоянството, благодарение на което нещастията на съдбата ще го подминат.

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес