Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии намират любов през есента на 2024 г.

20 август 2024, 06:00 часа

Затъмнение във Везни – в знака, отговорен за съюзите и брака – може да донесе толкова сериозна връзка, че мнозина да се оженят още през 2025 г.!

Есента на 2024 г. затваря поредица от кармични затъмнения по оста Овен-Везни, която отговаря за браковете, разводите и реализацията на собствения потенциал. От юни миналата година всички ние сме под влиянието на плана на Вселената да обърнете внимание на връзките си, така че мнозина са имали раздяла и важни съдбовни срещи през последната година.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 19 - 25 август 2024

Ако обаче все още търсите или не сте решили напълно какво да правите с вече съществуващата връзка, изчакайте грандиозното "кралско" затъмнение в знака Везни, което ще се случи на 2 октомври и с него ще има Нова Луна.

Неговата аномалия е, че по време на затъмнение съвпадът на Слънцето и Луната образува т. нар. „корона“ около съвпада. Това говори за най-важното влияние върху човешките съдби, сякаш самата Вселена ще ръководи срещите и света на познанствата.

Овен

Нов човек може да влезе в живота ви заради затъмнението на 2 октомври. Нещо в тази общност вероятно ще ви изплаши, тъй като Черната луна сега се движи през този сектор на хороскопа.

Може да донесе страхове, проблеми, някои не съвсем "чисти" любовни истории.

Например, може да се влюбите, но човекът ще бъде женен. Или вие сами решавате да напуснете старата връзка, защото новата любов ще бъде по-силна и ще изглежда като това, за което винаги сте мечтали.

Близнаци

Нова любов и то невероятно страстна, ви очаква благодарение на затъмнението на 2 октомври. Човекът може да е свързан с вашите кармични действия от минал живот - така че ако бързо бъдете привлечени, бъдете сигурни, че връщате някакъв дълг.

Освен това 2.10. вашият управител Меркурий ще бъде в съвпад с Черната луна - вие сте този, който може да стане инициатор на този съюз.

Струва си да помислим няколко пъти, но не отлагайте - понякога има ситуации, които трябва да преживеем!

Вижте още: Как да се помирим според зодията: С Лъв няма смисъл да спорим, Скорпионът трудно изтрива от черния списък

Телец

Възможно е да имате ярък служебен роман, тъй като затъмнението се случва в сферата на бизнеса и на 2 октомври вашият владетел вече ще бъде в Скорпион, който отговаря за вашите взаимоотношения.

Ако сте готови да започнете такъв двусмислен роман, тогава бъдете сигурни, че страстите ще се нажежат преди пълнолунието във Везни. Така че дайте време на всичко.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес