Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 8-14 юли 2024 г.

06 юли 2024, 11:37 часа

През новата седмица някои от зодиите ще имат своите неповторими и щастливи дни. Кои са те и каквото точно ще се случи на всеки знак вижте в новия седмичен хороскоп за 8-14 юли 2024 г.

ОЩЕ: Месечен хороскоп за юли 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Новолуние на 6 юли 2024 г. - предупреждения и възможности за всяка зодия

В началото на седмицата не бива да се залъгвате с лесен успех и да правите розови планове. Колкото и благоприятни да са вашите перспективи, можете да разчитате само на собствените си сили. Никой не ви желае зло, просто обстоятелствата ще се развият по най-сложен начин. Ако е възможно, по-добре е да си вземете почивка и да отидете на романтично пътуване. Неделя ще ви зареди с мечтателно настроение. Щастлив ден - вторник.

Седмичен хороскоп за Телец

Тази седмица трябва да правите само неща, които са започнати отдавна и изискват продължение. През уикенда обърнете повече внимание на семейството си и подобряването на дома. Сега пасивността е противопоказана за вас, но в същото време трябва да бъдете внимателни във всяка една сфера. Петък е добър ден за всякакъв вид интелектуална дейност.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Зодиите, които ще минат с триста мъки през съботния ден

Предстои една добра седмица за вас. Ще получите това, към което сте се стремили дълго време. Дори ако работата ви е процес, който не е много интересен отвън, той ще се окаже вълнуващ и вълнуващ за вас. Резултатът ще бъде солидни печалби и появата на примамливи перспективи. В петък ви очаква страстна любовна среща.

Седмичен хороскоп за Рак

Тази седмица ви съветваме да подчертаете най-важното от всичките си дела и с цялата си характерна упоритост да се концентрирате върху него. Дори и най-трудният проблем няма да издържи на натиска ви. Без много усилия можете да бъдете най-чаровните и привлекателни за другите. Не носете главата си в облаците, бъдете по-внимателни и събрани и мислете преди да действате. Щастлив ден - сряда.

Седмичен хороскоп за Лъв 

Още: В събота: Кои зодии ще видят светлото бъдеще пред себе си?

През тази седмица може да почувствате, че от вас се иска твърде много и ви се дава твърде малко. През първата половина на периода трябва по-внимателно да изпълнявате професионалните си задължения, преодолявайки тайната съпротива. Сега е благоприятно време за смяна на работата. В семейния живот е препоръчително да не довеждате споровете до конфликтна ситуация, доказвайки своята гледна точка, без да чувате другите. Щастлив ден - четвъртък.

Седмичен хороскоп за Дева

През тази седмица ще трябва да защитите своите възгледи. Тази задача, макар и благородна, понякога е много досадна. Придържайте се към това, което смятате за най-важно, но не отказвайте да правите отстъпки за малките неща. Бъдете мили и благоразумни, но не поемайте чужди отговорности - благодарност няма да последва. Взаимното разбирателство и справедливото разпределение на семейните задължения ще помогнат за избягване на конфликтни ситуации. Щастлив ден - неделя.

Още: Таро хороскоп за 6 юли 2024

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

Понеделник е благоприятен за научни изследвания и нови открития. Колкото по-малко кариерни амбиции проявите тази седмица, толкова по-успешни ще бъдат постиженията ви с минимален разход на усилия и нерви. В събота се очертава да се потрудите, но резултатът ще си заслужава усилията. В неделя не се препоръчва да се занимавате с дейности, които изискват голяма отговорност. Щастлив ден - понеделник.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: Любовен съвет за всяка зодия за 6 юли 2024

Тази седмица може да ви дари с изключителна продуктивност, сега всичко ще бъде във вашите ръце. Началниците ви ще забележат старанието ви. Струва си да преминете към научна работа, която ще ви отвори много интересни перспективи. Когато се справяте с възникналите проблеми, можете спокойно да използвате помощта на близък приятел. В личния ви живот ще настъпят важни промени. Щастлив ден - сряда.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Тази седмица не трябва да планирате нищо сериозно, освен, разбира се, подготовката за предстоящата ваканция. В работата междуличностните отношения ще излязат на преден план, както успешното разрешаване на стари конфликти, така и риска от създаване на нови проблеми. Бъдете чувствителни към проблемите на другите, не отказвайте молба за помощ. Щастлив ден - вторник.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: На 6 юли: Числото 6 ще върне 4 зодии в доброто старо време!

През тази седмица около вас ще има наситено информационно поле, така че едва ще имате време да смилате нова информация, идваща от всички страни. Количеството свършена работа ще определи наградата, която получавате. Все пак не забравяйте за почивката и не работете в ущърб на здравето си. Да си лидер не е лесно. Не е нужно да обвинявате само себе си, ако една любовна връзка се обърка, винаги зависи от двама души. Щастлив ден - събота.

Седмичен хороскоп за Водолей

През тази седмица е препоръчително да запазите спокойствие и разум, да говорите по-малко и да пазите по-добре своите и чуждите тайни. Тогава много от проблемите ви ще бъдат решени. В понеделник е време да направите нов скок нагоре по кариерната стълбица, но интуицията ви ще ви подскаже как да го направите. В сряда, в суматохата на работния ден, рискувате да пропуснете важно обаждане. В събота започва период на спорове и конфликти, така че се опитайте да не провокирате другите към това. Щастлив ден - понеделник.

Седмичен хороскоп за Риби

Още: Таро хороскоп за 5 юли 2024

През новата седмица ще има много работа и то най-разнообразна, така че една от важните задачи през периода е ясно да планирате всичко, за да свършите повече. Във вторник е по-добре да се занимавате с битовизми си и да не започвате нищо ново. В сряда се опитайте да не вземате прибързани решения. Заслужава си да отидете на пътешествие през почивните дни. Щастлив ден - събота.

Новолуние на 6 юли: Какво трябва да направи всяка зодия, за да се възползва от него?

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес