Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 22-28 юли 2024 г.

20 юли 2024, 09:01 часа

През тази седмица три от зодиите ще имат големи възможности за развитие. Кои са те и какво очаква останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 22-28 юли 2024 г.

ОЩЕ: Месечен хороскоп за юли 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Още: 4 зодии, които обичат и предпочитат да живеят сами

Началото на седмицата не е подходящо време за поемане на рискове и авантюри. Съществува риск от големи загуби. Вторник и сряда може да са най-трудните дни от седмицата в професионално отношение. Петък ще бъде обнадеждаващ - предстои Ви романтична и приятна среща. В събота ще можете бързо и решително да се справите с всички възникващи въпроси. Обърнете внимание на семейните проблеми за решаване. Опитайте се да не се подавате на жаждата за власт и надмощие.

Седмичен хороскоп за Телец

Новата седмица ще донесе благоприятен момент да концентрирате силите и възможностите, за да направите рязък, дори внезапен скок напред. По-добре е това да стане в четвъртък. В началото на седмицата подхождайте с чувство за хумор към възникващите проблеми. В понеделник основните събития могат да ви очакват на работното ви място и е по-добре да отложите пътувания, срещи и друга суматоха за втората половина на седмицата. През уикенда мълчанието ви ще е повече от злато. Направете заключения, но тихо, не на глас.

Близнаци

Още: В събота: Като гръм от ясно небе ще се видят слабостите на 4 зодии

През тази седмица в живота ви явно ще навлязат интересни и приятни промени. Вашите желания ще започнат да се сбъдват едно по едно. Преди всичко това се отнася до личната сфера. Вашият любим човек най-накрая ще разбере колко сте му скъпи и ще вземе предвид вашите желания. Освен това самият той ще започне да поема инициативата. Петък може да ви даде празнично настроение и желание за купон. Споделете го с другите.

Седмичен хороскоп за Рак

През тази седмица хората около вас ще започнат да разбират какво наистина струвате. Не ги разочаровайте, покажете скритите си таланти. Колкото по-активен начин на живот изберете за себе си, толкова по-лесни ще бъдат дейностите, с които ще се заемете. Понеделник и петък могат да бъдат особено стресиращи в служебно отношение. Вслушайте се във вътрешния си глас, той ви предупреждава с резонна причина. Би било хубаво да отидете на пътешествие в края на периода. 

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: На Илинден: Пътят на кои зодии ще бъде постлан с рози

През новата седмица се опитайте да не губите ценно време в празни приказки. Всичко, което планирате, може да се сбъдне, ако спокойно и ясно вършите работата си и следвате стриктен график. Преди да съставите работен план, струва си да проверите надеждността на вашите партньори. Може би вашите интереси не съвпадат. През втората половина на седмицата е възможно да изпитате разочарование от познат. Важното е, че почивните дни ще ви зарадват с приятни събития, изпълнени с много смях, интересни споделени истории и надежди за бъдеще.

Седмичен хороскоп за Дева

През новата седмица се съсредоточете върху решаването на приоритетни задачи. Времето сега няма да Ви достигне, за да се справите с всичко наведнъж, особено без чужда помощ. Бъдете бавни и внимателни. Бързането само ще увеличи обема на работата. Опитайте се да избягвате открита конфронтация на работното място през този период, тъй като просто ще бъдете непоносими в конфликтните взаимодействия. Възможно е в близко бъдеще връзката ви с някой, който ви е скъп, да бъде прекъсната по причини, които не зависят от Вас.

Още: На 20 юли: Числото 20 ще помогне на душите на 4 зодии да намерят покой!

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

През тази седмица отдайте значение на духовното развитие и самообразование. Можете да намерите много полезна информация. Срещите и преговорите ще бъдат успешни във вторник. В сряда ще Ви бъде предложена интересна и обещаваща бизнес оферта. В петък ви очаква приятна среща със стари приятели. Би било хубаво да ги зарадвате с подаръци. По време на срещата ще блестите с остроумие и красноречие, ще изразявате мислите си лесно и разбираемо, така че ще покорите всички с таланта си на разказвач.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: Хороскоп за утре, 20 юли: Илинден ще донесе благоденствие на Овните, но проблеми за Стрелците!

През тази седмица е по-добре да се занимавате с ежедневните си дела, без да се стремите към нещо ново или глобално. Ако искате да направите нещо - поемете инициативата. Отделяйте повече време на личния си живот. Сега любовта не ви пречи, а ви вдъхновява. Крайно време е да разберете това. В неделя вашето спокойствие и миролюбие ще изгладят всички грапавини в отношенията в семейството и ще помирят близките ви. 

Седмичен хороскоп за Стрелец

В началото на седмицата обобщете дейността си и се опитайте да отстраните недостатъците и грешките. Седмицата е благоприятна за установяване и подновяване на партньорства. Време е да си вземете на почивка и да научите нещо ново. Необходимо Ви е повече самочувствие. В сряда, използвайки своя чар и дипломатически умения, можете да постигнете целта си и да привлечете съмишленици в делата си.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: Дневен хороскоп за 20 юли 2024 г.

През тази седмица ще започнете упорито да се изкачвате към следващия връх в кариерата, откъдето Съдбата ще ви се усмихне топло. Посветете повече време на себе си и любимите си хора или още по-добре си вземете една седмица отпуск и отидете на брега на морето. Почивката е чудесен начин да натрупате сили и да се концентрирате върху бъдещи постижения. В неделя ефективността ви ще бъде значително повишена. Можете да постигнете почти всичко, което сте планирали, и дори малко повече.

Седмичен хороскоп за Водолей

Тази седмица е добре да проявите инициатива и смелост, а ако положите и усилия, тогава в близко бъдеще ви очакват големи придобивки. В осъществяването на идеите си ще имате нужда от подкрепата на колеги, приятели и близки. Добре е да сте по-откровени с тях и да очертаете перспективите. В петък трябва сериозно да поработите върху емоционалното си състояние, тъй като мрачното настроение ще отблъсне партньорите ви.

Седмичен хороскоп за Риби

Още: През август: На райско блаженство ще се радват тези 4 зодии!

В началото на седмицата трудно ще се намерят по-целеустремени хора от представителите на вашия знак. Можете да се справите с почти всяка задача, ако имате поне минимални познания в областта. В средата на седмицата няма да можете да избегнете конфликти и разправии в личния си живот. За решаване на натрупаните проблеми не е нужно да се крещи. Възможни са пристъпи на гняв и раздразнителност. Не го позволявайте, това поведение няма да Ви е от полза.

3 зодии, които превъзхождат другите в разрешаването на конфликти

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес