Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 2-8 септември 2024 г.

31 август 2024, 09:08 часа

През новата седмица една от зодиите ще претърпи сериозни промени в професионалната сфера. Друга ще се радва на стабилни романтични отношения. Кои са те и какво ще се случи на другите вижте в новия седмичен хороскоп за 2-8 септември 2024 г.

Месечен хороскоп за септември 2024 г. 

Седмичен хороскоп за Овен

Първата половина на седмицата ще бъде много хармонична и продуктивна за Овните. Сега тези представители на Зодиака ще генерират идеи в работата, с които ще спечелят благоволението на ръководството. В понеделник-вторник ще се появят и възможности във финансовия сектор. Но втората част от седмицата ще бъде напрегната. Тогава Овните ще бъдат принудени да следват мнението на своите роднини, отвлечени от настоящите цели и също така да правят неща, които не са интересни за тях самите. Във финансовите въпроси Овенът ще прояви нехарактерно скъперничество за дреболии, което ще отблъсне потенциални приятели и почитатели. Здравето обещава да бъде стабилно, трябва да се обърне внимание само на опорно-двигателния апарат

Седмичен хороскоп за Телец

Това е седмица, в която да обърнете специално внимание на финансите. Не като приходи, а като разходи. Мнозина рискуват да бъдат необичайно ирационални, да станат жертви на измамници или да направят грешни инвестиции. В тази връзка е по-добре да отложите всякакви финансови транзакции за друг период. Романтичната сфера обещава да бъде доста приятна и обещаваща, а на здравето трябва да се обърне внимание през втората половина на седмицата, когато са вероятни леки обостряния на хронични заболявания, свързани с ендокринната система. С навременните превантивни мерки влошаването на здравето може да бъде напълно избегнато.

Седмичен хороскоп за Близнаци 

Още: Ето кой ще е най-важният ден за вас през септември 2024 според зодията

На Близнаците се препоръчва да намалят финансовата си активност, като избягват харченето и инвестициите точно сега. Първата част от седмицата обещава да бъде богата на общуване и запознанства. Тук е напълно възможно да придобиете нови полезни и интересни връзки. Романтичната страна на живота ще ви плени около средата на седмицата, украсявайки живота с приятни цветове и впечатления. По-добре е да намалите физическата активност и стреса през втората половина на седмицата поради високия риск от нараняване.

Седмичен хороскоп за Рак

Раците ще дадат приоритет на професионалните и финансовите дела и тук представителите на този воден знак имат всички шансове да успеят. Те ще прекарат втората половина на седмицата в „ревизиране“ на средата си, включително приятелска. Раците ще преразгледат отношенията с някои представители на своя социален кръг. Не всички заключения ще бъдат утешителни; ще трябва да се разделите с част от обкръжението си. Същото важи и за мениджърите по отношение на техните служители. Здравето обещава да бъде добро, с изключение на деня на Новолунието, когато Раците обикновено изпитват известна загуба на сила и настроение. Романтичната сфера ще остане на позициите от предишния период.

Седмичен хороскоп за Лъв 

Още: Зодиите, които са истински зелени флагове във връзките си

Лъвовете ще бъдат изпълнени с много енергия в началото на седмицата, за да реализират свои отдавнашни идеи или планове. В професионалната сфера ще можете да започнете нов и обещаващ проект. До четвъртък обаче изворът на силата ще пресъхне. Сега е малко вероятно да намерите подкрепа и разбиране от своите роднини и семейство, поради което влошаването на отношенията и взаимните претенции са гарантирани. Родителите Лъв ще се сблъскат с ограничения или смущения в плановете поради проблеми на децата им. Що се отнася до здравето, то ще зависи изцяло от начина на живот, храненето и часовете сън.

Седмичен хороскоп за Дева 

Представителите на знака Дева ще продължат положителните тенденции от предходната седмица по отношение на кариерата и професионалните дела. Мнозина ще могат да разширят кръга си от контакти и да придобият интересни и много полезни връзки. Финансовите перспективи също обещават да бъдат изключително привлекателни. През периода на Новолуние се препоръчва започване на нови мащабни дела и проекти, реорганизация и въвеждане на нови методи на работа. Здравето ще бъде доста стабилно, но, разбира се, при условие, че се отнасяте внимателно към него. Възможен е известен емоционален спад в самия край на седмицата, през този период Девите ще са склонни да драматизират отделни събития в живота си, като се фокусират върху негативното. Тук панацеята ще бъде комуникацията с близки приятели и физическата активност.

Седмичен хороскоп за Везни

Още: Зодиите, които са известни със своя супер страстен любовен живот

За Везни най-наситените със събития области от живота ще бъдат приятелските и романтичните сфери на живота. Мнозина ще бъдат погълнати от комуникация, нови запознанства, кореспонденция, срещи и обсъждане на вълнуващи въпроси. Трябва да се отбележи, че представителите на знака през този период ще бъдат в центъра на вниманието, получавайки много комплименти относно техните маниери, външен вид, умение да слушат и разбират събеседника. Учителите Везни, психолозите, медицинските работници и политиците ще имат добри перспективи в професионалните дела. Възможно е леко влошаване на здравословното състояние към края на седмицата, основно поради проблеми с храненето. Що се отнася до финансите, Везните ще имат стабилност и ред.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Скорпионите ще се възползват от възможностите на Новолунието за стартиране на нови проекти в професионалните дела. Мнозина също ще могат значително да подобрят материалната страна на живота си, като получат дългоочаквани награди. За успешни текущи дейности ще трябва да поемете по заобиколни пътеки, като проявявате хитрост, находчивост, плетете интриги и манипулирате информация. Що се отнася до почивката през уикенда, предстои неприятно прекъсване на плановете, което, колкото и да е странно ще помогне на Скорпионите да компенсират емоционално. Здравето ще бъде доста стабилно, но през втората половина на седмицата си струва да ограничите спортните дейности поради риск от нараняване.

Седмичен хороскоп за Стрелец 

Още: Малко или не - петъчните пари ще зарадват тези 4 зодии!

Стрелците трябва да планират всички важни и отговорни дела за първата половина на седмицата. Същото важи и за документите: подписване на договори или задължения, работа с числа, сложни изчисления. През този период мнозина ще бъдат внимателни, събрани и рисковете от грешка сред представителите на този огнен знак ще бъдат минимални. Втората половина на седмицата обещава да бъде по-малко продуктивна поради раздразнителност и емоционална нестабилност. Някои ще ще се сблъскат с измами, ограничения в действията, както и претенции от други. Натрупаната физическа умора ще повлияе на настроението Ви. Романтичната сфера ще Ви зарадва с подаръци и комплименти от почитатели или партньори, а финансовата сфера ще остане стабилна.

Седмичен хороскоп за Козирог

Козирозите ще имат доста бурна седмица, свързана с добри новини, пътувания и срещи. През този период е добре да не посещавате обществени събития или да шофирате кола от четвъртък до края на седмицата. Предложенията, получени в понеделник-вторник, трябва да бъдат сериозно обмислени и може би бързо приети, тъй като друга възможност няма да се появи скоро. Почивните дни са подходящи за приятелски срещи, но не е препоръчително събирането на големи и шумни групи. Финансовата сфера няма да създава проблеми на Козирозите, но са възможни положителни промени в личните и партньорските отношения. 

Седмичен хороскоп за Водолей 

Още: На 30 август: Числото 30 ще подсили вътрешния глас на тези 4 зодии!

Водолеите ще вложат енергията си в дейности, които ще бъдат интересни и продуктивни. Сега е желателно да се сведе до минимум физическата активност през почивните дни, когато рискът от нараняване по време на спорт или друга интензивна дейност е висок. Приятното общуване с нови познати може да започне в офиса по повод общи дела, интереси или сходни възгледи. Средата на седмицата е подходящо време за пазаруване и посещение на салон за красота, а в петък трябва да се заемете с домакинските задължения и проблемите на близките. Родителите ще бъдат по-заети с въпроси, свързани с  децата повече от обикновено, особено във връзка с началото на училище.

Седмичен хороскоп за Риби

На Рибите се препоръчва да планират всички важни дела за първата половина на седмицата. Особено в професионалната сфера, в която не се предвиждат много положителни промени. Сега е добре да застраховате позициите си, да действате проактивно и да не пренебрегвате предложената помощ. Само така ще имате добри шансове да неутрализирате въздействието на промените върху себе си и вашите дейности, както и да подобрите финансовото си състояние в близко бъдеще. Някои представители на знака ще претърпят промени в областта на романтиката: тук е възможно, както появата на нови връзки, така и краят на стари. Здравето може да се влоши през периода на аспекта на Венера и Черната луна, но като цяло ще остане стабилно. На Рибите се препоръчва да посветят уикенда си на семейството и роднините си, възстановявайки влошени отношения.

Още: Тези зодии са създадени, за да срещнат сродните си души.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес