Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

11 май 2024, 12:45 часа

Новата седмица ще бъде изпълнена с постижения и нови възможности за много от зодиите. Какво ни очаква през целия период вижте в новия седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

През тази седмица прекомерната ви убедителност рискува да провали някой от по-сериозните ви планове. Още в понеделник направете стриктен график, който да спазвате, за да може да продължите уверено през следващите дни. Сряда е подходящо време за решаването на наболели въпроси със партньора. В четвъртък си дайте малка почивка или поне намалете темпото и се поглезете с нещо. В петък бъдете стриктни в работата си, а почивните дни прекарайте в разходка при природата.

Ето кои са най-харесваните зодии - любимците на всички

Седмичен хороскоп за Телец 

Новата седмица ще донесе много финансови изгоди за представителите на вашия знак. Сега ще може да разплатите дълговете си и дори да ви останат средства да закупите нещо, за което отдавна сте мечтали. Ако имате любим човек не забравяйте да го зарадвате с подарък или друг малък жест на внимание и любов. В края на седмицата не отлагайте изпълнението на отговорни задачи. Тяхното преодоляване ще ви помогне да се насладите на почивните дни.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Това е седмица, в която да проявите увереност дори да не сте сигурни в своите способности. Правете по-чести почивки съзерцавайте природата, за да възстановите духовния си баланс. Именно той ще е от изключителна важност за вашата устойчивост да се справите с работните задачи, които ви предстоят. В личен план не се очакват никакви сътресения, но все пак не търсете под двора теле, за да не усложнявате отношенията си. През почивните дни ще ви очакват някои домашни задължения. След като приключите с тях задължително отделете време за физическа активност. Време е да отворите и книгата, която отдавна искате да прочетете.

Носят слънце в себе си: 4-те най-позитивни зодии

Седмичен хороскоп за Рак

Тази седмица ще имате чувството, че облаците надвиснали на личния ви живот постепенно се разпръсват. Това е точно така и се дължи на вашето уважително и доверително отношение към партньора ви. От отсрещната страна ще срещнете много взаимност и разбирателство. Ако средствата ви го позволяват направете кратко романтично пътуване в рамките на града, за да се насладите няколко часа нежност и усамотение. Не подценявайте силата на романтиката.

Седмичен хороскоп за Лъв

През тази седмица ще имате много възможности за действие. Сега ще може да покорите върхове, към които стремите. В един момент обаче ще бъдете изправени пред избора дали да заложите на личното спокойствие и щастие или да се втурнете към покоряването на професионален връх, което ще ви лиши от семейния уют. Опитайте се да бъдете далновидни и да прецените добре кое е по-важно за вас.

Топ 4 на най-дразнещите зодии през 2024 г.

Седмичен хороскоп за Дева

Новата седмица ще ви предостави изключителни възможности за запознанства и развитие във ваша любима сфера. За целта ще трябва да се изявите по най-добрия начин, което ще ви коства много и сериозни усилия. Ако смятате че притежавате необходимите ресурси няма защо да се колебаете дали да предприемете всички усилия, които предстоят. Ако сте във връзка не пренебрегвайте партньора си, отделете поне един ден от седмицата само за него.

Седмичен хороскоп за Везни

Седмицата може да ви донесе доста изненади в личен план. Вашата половинка се намира в труден период и това няма как да не се отрази на отношенията ви. Проявата на ревност ще ви помогне да уредите възникналите спорове и въпроси. Верен път към излизане от ситуацията е проявата на търпение. Каквото и да се случи е важно да не изпадате в унизителни ситуации и да се държите с достойнство. През почивните дни в никакъв случай не прибягвайте до изясняване на отношения.

Още: Дневен хороскоп за 11 май 2024 г.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Това е седмица, в която ще може да промените много от нещата във ваша полза или поне те да се случат по начина, по който ще си ги представяли. Сега имате шанса да се въведат вашите правила така че бъдете настойчиви и не пропускайте шанса, който ви се дава. Сряда и четвъртък ви очакват добри новини, свързани с личния ви живот. През почивните дни отделете достатъчно време на семейството си.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Тази седмица ще бъде изпълнена с емоции. Вашата задача ще бъде регулирате и да потушите отрицателните от тях. Член на семейството ви има нужда от помощ. Не прибягвайте до обвинения, резултатите може да са непредвидими. В петък в работата ще изникне спешна задача - така че не бързайте да си тръгвате по-рано. През почивните дни намерете време да прекарате достатъчно часове сред природата, за да възвърнете баланса си.

Още: Тези зодии са любимци на всички

Седмичен хороскоп за Козирог

През тази седмица ще ви се струва, че само вие сте прави. Това може и да е така, но докато останалите са на друго мнение може да постигнете много. Задачата ви е да убедите колегите си в правотата ви, но това трябва да стане по един много елегантен и ненатрапчив начин. Вдъхновение за тази нелека задача ще получите у дома, където ще цари мир и хармония. Време е да помислите за коледните подаръци.

Седмичен хороскоп за Водолей

През тази седмица ще излязат наяве ваши грешки. Не се опитвайте да ги потулвате. Всеки греши и това е напълно нормално. Нещо повече - често грешките ни са най-добрите ни уроци. Постъпете мъдро и започнете да коригирате това, което трябва. В края на седмицата ще имате първите резултати. Може да се наложи да вземете допълнителна работа за почивните дни.

Още: Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Седмичен хороскоп за Риби

През тази седмица ще ви вълнуват не толкова сериозни въпроси и така трябва да бъде. Това е време, в което да си починете от тежките мисли. Насочете вниманието си към дейности, свързани с красотата. Периодът е добър за промяна на прическата, провеждането на козметични процедури или извършването на лек ремонт у дома.

Жените от тези зодии винаги пазят тайни във връзките си

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес