Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Романтика очаква 3 зодии до края на юли - Купидон ще ги облагодетелства

12 юли 2024, 18:30 часа

Отдавна знаем, че Купидон може да бъде капризен. Докато събира някои влюбени, той сякаш оставя други на произвола на съдбата. Оказва се, че родените под 3 зодии ще имат много повече късмет по отношение на емоциите през втората половина на този месец. Романтични моменти дебнат зад ъгъла, а Купидон доволно потрива ръце!

Кои са щастливците?

Хората, родени под тези звезди, трябва да започнат да се оглеждат още от сега. Втората половина на юли ще им донесе пеперуди в стомаха, което си струва да развиете през топлите месеци. Кой знае, може би това е любов за цял живот. А късметлиите са...

Още: Тези 3 зодии ги чакат чудеса през втората половина на юли 2024

Близнаци

Близнаците ще преживеят невероятни приключения през втората половина на юли. В този момент до тях ще се появи някой специален човек и хората от тази зодия напълно ще си изгубят ума по него. Общите преживявания ще ги свързват и Близнаците определено ще осъзнаят това. Те не трябва да анализират твърде много. Струва си да се оставят да бъдат увлечени от емоциите и това може да се окаже любов за цял живот.

Рак

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 08-14 юли 2024

През втората половина на месеца Ракът най-после ще намери някого, с когото ще се чувства напълно себе си. По-бързият пулс, нетърпението преди всяка среща и нервното чакане на ново съобщение е нещо, за което Ракът мечтае от дълго време. Така че няма от какво да се страхувате. Струва си да направите първата стъпка и това може да е началото на невероятна връзка и красиво приключение.

Лъв

Съвсем скоро Лъвът ще влезе в своя сезон и това ще се забележи веднага. През този период той винаги копнее за горещи афери и романтичен екстаз. Той ще се остави да бъде увлечен от това чувство и бързо ще намери някой, с когото чувствата му ще бъдат в безопасност. Струва си да инвестирате малко повече в тази връзка веднага и следващите месеци може да се окажат наистина прекрасни.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес