Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ретроградният Меркурий ще припомни горчиви спомени на тези 3 зодии!

02 август 2024, 14:13 часа

Всички сте чували за ретроградния Меркурий, нали? Да, това е период, който често се свързва с всичко най-лошо в живота. Но знаете ли, че този път той ще бъде особено труден за три конкретни зодии? В периода от 5 август до 28 август - Рак, Дева и Водолей ще бъдат под неговото силно негативно влияние. В тази статия ще разгледаме как този ретрограден Меркурий ще им припомни горчиви спомени и ще ги принуди да се изправят срещу миналото си.

Рак

Раците ще трябва да се изправят пред болезнени спомени, които дълго време са игнорирали. Ретроградният Меркурий може да ги накара да се върнат към ситуации, в които не са постъпили честно, и да се сблъскат с последствията от своите действия. Този период ще изисква от тях да се пречистят от своите грехове и да приемат отговорност за миналите си решения. Само чрез подобен тип осъзнаване, те ще могат да продължат напред. В крайна сметка, именно справянето с тези проблеми ще им даде възможност за ново начало и по-добро бъдеще.

Дева

Девите ще трябва да преминат през особено труден период, когато ретроградният Меркурий ги принуди да изживеят отново някои болезнени моменти от живота си. Те може да бъдат свързани със ситуации, в които са били прекалено критични към себе си или другите. Този период ще постави на изпитание тяхната способност да се справят с емоционалните рани Възможно е да се появят стари приятели или познати, изправяйки ги пред стари чувства и нерешени въпроси. Изправени пред тези предизвикателства, Девите ще трябва да се научат на прошка, както към себе си, така и към другите.

Водолей

Водолеите също ще се срещнат с предизвикателства по време на ретроградния Меркурий, който ще им напомни за ненаучените уроци от миналото. Този период може да разкрие стари конфликти, които все още не са намерили разрешение. Важно е да се научат как да се справят с емоциите си и да не бягат от проблемите, които ги преследват. Ретроградният Меркурий ще ги накара да се замислят върху отношенията си с другите и как техните действия са повлияли на тези връзки. Те ще осъзнаят, че за да продължат напред, е необходимо да приемат уроците от миналото и да се поучат от тях.

Ретроградният Меркурий може да бъде труден период, особено за Рак, Дева и Водолей. Той ще им припомни някои горчиви спомени и ще ги принуди да се изправят срещу своето минало. Въпреки предизвикателствата, този период може да бъде и възможност за пречистване и започване на нещо ново.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес