Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пълнолуние във Водолей на 19 август: Животът поема в неочаквана посока за тези зодии

15 август 2024, 06:00 часа

Уран, естественият управител на Водолей, също е активен при това пълнолуние, добавяйки несигурността, която може да изпитваме. Когато Уран е активен с Луната, можем да се почувстваме ирационални, мрачни и хванати неподготвени. Присъствието на Уран също показва някаква изненада или заместваща енергия, която може да не сме видели да идва. Нещата може да се обърнат в неочаквана посока или да получим информация, която да ни шокира. Уран също може да раздвижи това, което е слабо, разкривайки ни това, което вече не е стабилно или не функционира в живота ни.

Вижте още: В края на лятото удрят джакпота: Три зодии ще "плуват" в пари

Пълнолунието във Водолей ще озари небето на 19.08. Това е последното ни пълнолуние преди началото на сезона на затъмненията и можем да усетим нарастването на интензивността.

Сезонът на затъмненията винаги е много трансформиращ момент и това Пълнолуние изглежда засажда семената на промяната. Може да почувстваме притеснение на смущаваща енергия, но винаги може да бъде обезпокоително да сме в състояние на лимб или в процес на промяна, но едно нещо, към което можем да се върнем при това пълнолуние, е идеята за потока. Това е нашето време да следваме какво идва към нас, вместо да се опитваме да го контролираме.

Това пълнолуние наистина иска да се предадем, наистина иска да присъстваме във всичко, което идва по пътя ни.

Да бъдеш в това почти пасивно състояние може да бъде освобождаващо, но също така може да активира много страх. Много от нас не са свикнали да бъдат в състояние на поток. Често искаме да контролираме; искаме решение или незабавна корекция и искаме да можем да планираме какво предстои. Но Пълнолунието във Водолей не предлага това.

Когато Уран е активен с Луната, можем да се почувстваме ирационални, мрачни и хванати неподготвени.

Опитайте се да имате това предвид по време на Пълнолунието във Водолей. Помнете, че всяко разтърсване е само за да ви събуди към по-високо състояние на съзнанието и нов начин на съществуване.

Веста, астероидът на богинята на огнището и огъня, също е активен при това пълнолуние и може би нейното присъствие може малко да смекчи цялата тази непостоянна енергия на Уран.

Веста ни напомня да се върнем към вътрешния си свят и да се грижим за собствения си огън. Тя ни напомня, че домът е там, където е сърцето и където ще намерим своята сигурност и стабилност чрез променливостта на пълнолунието.

Веста иска да създадем усещане за грижа в нашата среда и да се погрижим за собствения си вътрешен огън. Може би това е моментът да се върнем към страстите си, да следваме радостта си и да упражняваме любов към себе си, като служим на себе си.

Вижте още: Зодиите, на които е писано да бъдат заедно

Как можем да активираме чувството за мир и любов отвътре? И така, как можем да вземем това чувство на мир и любов и да му позволим да се влее в нашата среда? Овладяването на това може да бъде истински дар и предложение, което това Пълнолуние ни предлага.

Започнете с търсене на мир в себе си. Започнете, като направите всичко възможно, за да подхранвате собствения си вътрешен огън и гледайте как външното ви Аз го следва в резултат.

Имайте предвид при това пълнолуние, че това, което се люлее във вашия външен свят, е може би просто по-вярно отражение на вашия вътрешен свят.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес