Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пълнолуние в Риби на 18 септември 2024 г. - 4 зодии да очакват промени

16 септември 2024, 12:24 часа

На 18 септември 2024 г. в  05:34 ч. настъпва Пълнолуние в знака Риби. То ще донесе промени в живота на четири от зодиите. Вижте кои са те.

Лунен календар за 2024 година

Новолуние 2024 година

Пълнолуние 2024 година

Кариерата на Близнаците

За представителите на знака Близнаци настоящето Пълнолуние ще се отрази на кариерата и амбициите. Сега ще преразглеждате постиженията си и вероятно ще усетите необходимост да смените посоката. Това може да сложи край на определен етап в кариерата Ви или да промени дългосрочните Ви цели и приоритети.

Духовността на Раците

Представителите на знака Рак ще усетят подем в духовността, образованието и личностното развитие. Пълнолунието ще Ви накара да преразгледате своите убеждения, философия и жизнен път. Възможно е да преразгледате виждането си, относно някои пътувания или образованието. Предстоят Ви важни решения

Страховете на Лъвовете

Представителите на знака Лъв ще се занимаят с въпроси, свързани с финанси или дългове. Това е най-добрият момент Лъвовете да се простят със страховете или тревогите си, свързани с материалното.  

Промени при Рибите

Представителите на знака Риби ще бъдат най-силно засегнати от Пълнолунието, тъй като то ще се случи в техния знак. Предстои затварянето на лични и емоционални цикли. Може да изпитате силно желание да внесете промени, особено що се отнася до това как се изразявате и към какво се стремите.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес