Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пълен обрат в живота на тези зодии в края на октомври

15 октомври 2024, 14:30 часа

Както прогнозират астролозите, съдбата на няколко зодии ще се промени напълно този октомври.

Въпреки че със сигурност месецът няма да е лесен за всички, според астролога Юън Натаниел Грим 6 зодии ще се възползват много от енергията на този месец. Те ще бъдат любимци на Вселената и ги очаква голям успех до края на октомври.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия,14- 20 октомври 2024

Везни

Везните имат задачата да „предефинират своите съюзи“. Сблъскахте се със значителни предизвикателства през последната година и половина. Поради нерешителния си характер не сте били сигурни в коя посока да поемете. Надяваме се, че тази мъглива нерешителност се е изчистила и ще започнете да преминавате през живота с повече самосъзнание. Сега, когато сте сигурни в себе си и нуждите си, вече няма да се колебаете да премахнете лошите хора от живота си. Всичко това заедно ще създаде ново пространство за нови хора, които ви помагат да растете, а не ви спират.

Стрелец

Стрелецът ще създаде важни връзки през октомври, включително ключови връзки в мрежата от приятели или професионални колеги. Така че, ако е имало общуване или изграждане на екип, които сте отлагали, сега е моментът да се върнете към тях. Това е чудесно за онези, които се надяват да намерят друг източник на доходи или да станат самостоятелно заети. Като цяло до края на октомври ще можете да се усмихнете, защото със сигурност ще останете един от любимците на Вселената.

Риби

Напоследък Рибите може да се чувстват изтощени. До края на месеца обаче някои от вас може да изградят печеливш бизнес, смятат астролозите. Но не само сте готови за успех в кариерата, но ще имате успех, когато става дума за любов. Можете да развиете по-интимни отношения с половинката си и да се насладите на експлозия от емоции и страст.

Овен

Периодът до края на месеца ще бъде изпълнен с възходи и падения. От една страна, можете да очаквате да имате ценни партньорства в работата, които водят до обещаващи сделки. Това може да бъде под формата на нова възможност за работа или бизнес сделка, ако сте на свободна практика. Това е страхотна новина, но ще има турбуленция, особено в отношенията. Голяма част от това е така, защото Марс в Рак прави напрегнат аспект към Слънцето във Везни в средата на месеца. Но можете да се справите.

Водолей

До края на месеца ще разширите мисленето си и ще създадете пътища към финансов и кариерен успех. Ето защо, ако сте имали финансови затруднения, не се тревожете твърде много. Късметът идва при вас. По този начин очаквайте да работите върху неща, които ви харесват и към които имате страст. Независимо дали става въпрос за вашата кариера или личен живот, и двата пътя могат да доведат до страхотни възможности, ако изиграете картите си правилно.

Вижте още: Най-щастливият МЕСЕЦ за всяка зодия през 2025 година

Скорпион

Магнетичната зодия Скорпион ще изпита изобилие от късмет и благоволението на Вселената. Хората може да ви намират за по-желани и харизматични, което може да привлече нов романтичен партньор в живота ви или да ви накара да се почувствате по-флиртуващи от обикновено. Но чарът и добродушният флирт не са единствените неща във вашата печеливша серия. Съсредоточете се върху здравето си, то е ваш приоритет до края на октомври.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес