Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през септември 2024

04 септември 2024, 09:29 часа

Освен смяната на сезоните, през септември предстои и промяна в живота  на пет зодиакални знака. Какво е подготвила съдбата за тях и докъде ще ги доведе тази промяна, вижте:

Още: 4 зодии, за които септември 2024 ще бъде труден

Телец

Може да не сте знаели предварително накъде отива всичко това, но вече имате много добра представа до къде искате да стигнете. Имате помощта на Плутон в транзит на Козирог, който е свързан с упорита работа и вземане на решения.

Това е моментът, когато всичко започва да има смисъл за вас, Телец. Цялата ви предишна работа ви е довела до това място; знаете, че сега сте на прага на голяма трансформация и най-накрая знаете точно как да направите това да се случи. Чувствате се добре и обнадеждаващо, и този ден ви носи радост, Телец.

Близнаци

Осъзнахте, че нещата в живота ви са някак... в застой. Не можете да имате това; имате нужда от енергийния поток на промяната и вие ще създадете тази промяна. Всички съмнения отпадат, докато се подготвяте за голяма промяна в живота си.

Това, което знаете е, че септември винаги ви е било приятно и че каквото и да предприемете през този месец, виждате само успех в него. И както винаги, израствате.

Лъв

Не съжалявам, казвате вие, докато вървите напред в живота. Имали сте достатъчно невероятни преживявания и знаете, че всяко едно от тях ви е направило човека, който сте сега.

Енергията на Козирог е това, което ви кара да желаете действие; знаеш, че искаш да се промениш, че чувстваш, че го дължиш на себе си, и този транзит те подкрепя в усилията ти да пресъздадеш себе си. Постигате голям успех, когато става въпрос за лична трансформация и ставате голям, когато става дума за обнадеждаващи ситуации.

Стрелец

Това, което ще разберете, е, че за да вървят нещата, ще трябва да направите голяма трансформация в собствения си живот. Чувствате се така, сякаш е време да внесете нов аспект в живота си и е доста лесно за вас да се почувствате по този начин по време на Плутон в Козирог.

Не правете неща, които не са добре обмислени отначало, прекарайте известно време със себе си, измисляйки какъв да бъде следващият ви най-добър ход. Защо да се притеснявате, ако в края на това няма да има огромна печалба? Ти си вътре, и се чувстваш добре.

Козирог

Вие сте много любящ и грижовен човек, Козирог, но също така сте изключително отдаден човек, когато става въпрос за промяна и разнообразни действия.

Още: 3 зодии, на които всички ще завиждат през септември 2024

Имате Плутон в Козирог, за да ви покаже от какво сте направени, и въпреки че не се съмнявате в собствените си способности, може да намерите този транзит за полезен, когато става въпрос за остатъчна нерешителност. Вие сте смели и доблестни и ще видите тази трансформация през целия път, защото сте отдадени на каузата си и, разбира се, ще успеете.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес