Предстоящият житейски разрив за всяка зодия

13185
Предстоящият житейски разрив за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Предстои ви да се ангажирате пряко с нещо Овен. Може би става дума за кауза, която следиш в новините, за разрив, който се задълбочава между двама приятели, или за нова инициатива за наставничество в работата. Каквото и да е, в главата ви се включва превключвател, който ви кара да станете и да направите нещо, вместо да гледате какво ще се случи.

ТЕЛЕЦ

Още: 5 зодии, които винаги случайно намират пари

Вие сте на път да вземете живота си в свои ръце, Телец. На масата ще бъде поставено решение, което ще засегне цялата ви житейска траектория. Обвързана връзка, нов дом, преместване в нов град, създаване на семейство или кариера. Нещо във вас се чувства готово да поеме нова отговорност без колебание.

БЛИЗНАЦИ

Ще се погледнете в огледалото и ще видите някой нов човек, Близнаци. Каквато и да е била житейската ви история, в която сте се въртели в продължение на месеци или години, подобно на разсилен, който се държи за парче от потънал кораб, е приключила, без дори да го осъзнавате. Признанието, че всички тези сътресения вече са в огледалото за обратно виждане, е освобождаващо.

РАК

Рак, гледната ти точка ще бъде променена от човек с различен опит. Макар да правите всичко възможно да избягвате ехокамерите, това преживяване ще ви напомни колко огромен е човешкият опит и колко голямо е земното кълбо, колкото и да е свързано днес. Винаги има какво ново да научите от другите.

ЛЪВ

Промяната, която предстои за вас, Лъв, е пауза в безкрайния ви социален календар. Може би сте се простудили, а може би сте достатъчно самоосъзнати, за да признаете, че имате нужда от тази почивка. Малко уединение служи като напомняне за това какво е усещането да останеш сам със собствените си мисли. И тези мисли да не се влияят от другите.

ДЕВА

Промяната, която предстои за вас, Деви, е отпускането. Знаем, че сте човек, който се опитва да бъде по-успяла личност, а за вас най-добрият реванш винаги е личният успех. Но този път не прощавате, не забравяте, а продължавате напред от преживяното и го оставяте в миналото. Нямате какво да доказвате на тези, които са ви наранили.

ВЕЗНИ

Ще оживеете, Везни, по начин, по който не сте го правили досега. Ще отидете на ново място или ще се запознаете с нова група хора и изведнъж свежестта ще събуди отново вълнението и ентусиазма, които не сте осъзнавали, че са ви липсвали. Сърцето и умът ви се отварят за нови преживявания.

СКОРПИОН

Ще се сблъскате с нещо, което ви принадлежи, Скорпионе. Като например хоби или личен стил, който от самото начало разпознавате или обявявате за свой. То ще ви се стори като липсващото парче, което сте чакали, и животът ви ще се преобрази отвътре навън благодарение на душевната радост, която ви носи.

СТРЕЛЕЦ

Ще се свържете отново с природата, Стрелци, след дълъг период на закрито или в градски пространства. Пейзажът, към който се отправяте, ще бъде метафорично отражение на състоянието на духа ви. Огромни пространства, представляващи свободата от нашествието на тревожни мисли, и красиви забележителности, отразяващи прозренията, които ви вдъхновяват през този период.

КОЗИРОГ

Ще си изцапате ръцете, Козирог. Нещо, за което последователно сте плащали пари, ще се превърне в новия ви проект "Направи си сам". Печене, смилане и варене на собствено кафе, отглеждане на собствена билкова градина, построяване на собствени мебели. Нещо във вас ще каже: "Аз мога да направя това" и ще го направите.

ВОДОЛЕЙ

Ще намерите нещо солидно, за което да вържете лодката си Водолей. Сигурно пристанище. Дом. Независимо дали става въпрос за човек, място или състояние на духа, което ви дава подслон, то ще бъде добре дошла почивка от борбите, които наскоро сте преодолели. Не се страхувайте да прегърнете това чувство. То няма да е толкова мимолетно, колкото се опасявате.

Още: 4 зодии, които са обитавали други планети в минал живот

РИБИ

Риби, очаква ви празник, свързан с последните събития, и вие ще бъдете любезният домакин на празненството. Време е да отбележите някакво събитие в живота си и дори да не сте организирали много партита в миналото, това ще ви дойде естествено. Имате визия за това как трябва да изглеждат хубавите моменти с добри приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 30 юни 2024 г.

Кои зодии все печелят само Пирови победи?

Лятна любов: Кои зодии да очакват стрела от Купидон?

През юли: Числото 7 ще донесе сериозни главоболия на 4 зодии!

Зодиите, които ще тръгнат по пътя към успеха през юли 2024

Зодиите, които много скоро ще получат неочаквана печалба

Седмичен хороскоп за 1-7 юли 2024 г.

3 зодии, които нямат късмет и това е!

За кои зодии ще удари "часът на истината" в събота?

На Петровден: На кои зодии ще им върви по мед и масло?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com