Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новолунието ще даде супер сили на тези зодии

05 юли 2024, 13:04 часа
Реклама

Новолунието винаги е период на ново начало, възможности и обновление. На 6 юли новолунието ще премине под знака Рак и ще донесе промени в темите, свързани със семейството, дома и недвижимите имоти. А предстоящото събитие ще награди пет знака от зодиака със специални сили.

Това е добър момент за срещи с любими хора, укрепване на връзките и установяване на контакти в семейството. Струва си да се има предвид, че Ракът е много чувствителен знак, съответно в следващите дни преди новолунието и след него мнозина ще станат по-чувствителни, податливи на случващото се около тях и чувствителни.

Бъдете внимателни в думите и изказванията си, за да избегнете конфликти и недоразумения.

През юли 2024 г. новолунието ще донесе специални сили за определени зодии. Ето кои са те.

Овен 

Новолунието ще даде на Овена нов стимул да предприеме действия и да започне нови проекти. Овни, бъдете отворени за промяна и нови възможности.

Юли 2024 ще е месецът на чудесата за 4 зодии

Рак

Раците ще имат възможност да подобрят отношенията с близките си, особено с тези, с които са скарани отдавна.

Раци, може би трябва да организирате съвместна вечеря за помирение. Направете първата крачка към помирение и няма да съжалявате. 

Лъв

За Лъвовете новолунието ще бъде благоприятно време по отношение на себеизразяването и творчеството. Използвайте този период, за да изразите своята уникалност.

Козирог

Козирозите ще почувстват, че имат необходимата сила и енергия за постигане на нови цели и ще могат напълно да се потопят в работата. 

Козирози, трябва да бъдете внимателни и да не забравяте за баланса между работа и почивка, както и да обърнете внимание на близките си.

Скорпион

Скорпионите могат да преживеят дълбока вътрешна трансформация и преосмисляне на своите цели и желания чрез възникнала ситуация или обстоятелство.

Какво трябва да правите на новолунието на 6 юли?

Можете да започнете нов проект или да започнете да изследвате нова област за себе си. Правете планове, записвайте цели и желания.

Практикувайте медитация, работете с общи програми. Въведете нови здравословни навици.

Изолирайте се сред природата, отидете на разходка в парка, до езерце. В навечерието на новолунието пречистете и обновете дома и личния си живот;

Намерете време за общуване и/или срещи със семейството. Направете родословно дърво.

Какво не трябва да се прави на новолуние на 6 юли?

Не си припомняйте миналото и негативни мисли. Не започвайте нови конфликти или раздори, особено с роднини. Не се натоварвайте с излишни задължения и отговорности по време на самото новолуние, тъй като запасите от енергия ще намалеят. Съществува риск да си навредите.

Независимо от вашия зодиакален знак, новолунието предоставя много възможности. Използвайте тази енергия, за да намерите вътрешна хармония, да подобрите отношенията с близките и да вървите напред към своите цели и мечти. 

Паричен хороскоп за юли 2024: Големите пари идват към тези зодии

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес