Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новолуние на 6 юли: Какво трябва и какво НЕ трябва да се прави на този ден

06 юли 2024, 07:00 часа

В нощта срещу 6 юли ще има специално новолуние в знака Рак и то ще се случи в съвпад със звездата Сириус. Това се случва веднъж на всеки 15 години, така че трябва да сте подготвени за това.

От гледна точка на астрономията, новолунието е фаза, когато Луната е между Земята и Слънцето, приблизително на една права линия с тях. И в този момент Луната не се вижда на небето.

Зодиите, които това лято ще трябва да вземат важно решение

Астролозите гледат на това явление малко по-различно и казват, че периодите на новолуние се отразяват във всеки човек. По това време загубата на сила и апатията са особено остри. Така че, ако през предстоящия уикенд забележите, че сте на емоционална люлка, знайте, че всичко това се дължи на новолунието.

Но основните характеристики на новолунието този път ще бъдат подсилени от знака Рак, в който ще се намира.

Как новолунието в Рак ще се отрази на хората и какво трябва да се прави?

Ракът в компанията на новолунието ще събуди сантименталността у нас. Особено силно това ще усетят Скорпионите, Рибите, Близнаците и най-вече Раците. Астролозите не препоръчват на представителите на тези зодиакални знаци да бъдат в големи компании през предстоящия уикенд. По-добре е да си останат вкъщи. Периодът е подходящ за правене на големо планове. Това се благоприятства от факта, че новолунието ще настъпи във връзка със Сириус.

Това е времето на големите планове, защото Сириус е най-ярката звезда на нашето небе и се свързва с големи перспективи. Сириус е звезда в устата на Голямото куче (съзвездието на южното полукълбо на небето). Като цяло астролозите смятат това съзвездие за толкова двойствено, защото Canis Major е знак за голяма сила, физическа активност, но, да речем, не много умен. Сириус дава големи възможности да блеснете ярко, да си намерите работа в най-голямата компания, да създадете проект в интернет, който ще събере най-много гледания, да спечелите повече пари.

Според астролога Василиса Володина особено големи промени (както към по-добро, така и съмнителни) могат да очакват родените през 1966, 1974, 1975, 1978 и 1990 г. Но астрологът също така обръща внимание на факта, че това не означава, че всичко изведнъж ще стане прекрасно за всички, родени по това време - по-добре е да се направи прогноза въз основа на датата на раждане.

Какво не трябва да се прави по време на новолуние в Рак?

Опасните моменти през този период са свързани предимно с емоции. Така че е по-добре да не правите скандали, да не се занимавате с клюки и да не влизате в конфликти. Изберете по-подходящ момент за това. Защото един спор по време на новолуние може да доведе до това да загубите завинаги човека, с когото сте общували дълги години.

За тези, които обичат да провокират любимия си човек, по-добре е да не го правят. Настъпващото новолуние е периодът, когато в отговор на провокациите настъпват много раздели.

Зодиите, които много скоро ще открият нови източници на доходи

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес