Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новолуние на 6 юли 2024: Какво ще донесе на зодиите

05 юли 2024, 12:08 часа
Реклама

На 6 юли ни очаква благоприятно астрологично събитие – поредното Новолуние. Слънцето и Луната се срещат в Рак. Този път Новолунието се радва и на положителното влияние на Венера. Това е много подходящ момент за поставяне на нови намерения и стартиране на проекти, свързани със семейството, дома и всичко, което дава емоционална стабилност. Най-голяма полза от това събитие ще получат зодиите Рак, Скорпион и Риби. Но какво да очакват другите знаци на 6 юли?

Овен

Новолунието се появява във вашия четвърти дом от вашата натална карта. Това е чудесен момент да подредите нещата в дома си и да се отървете от старото. Отношенията със семейството може да се подобрят.

Юли 2024 ще е месецът на чудесата за 4 зодии

Телец

Новолунието ще бъде в трети дом на Телец. Именно в комуникацията с роднини можете да научите нещо важно за бъдещи дела и постижения.

Близнаци

Новолунието ще освети вашия втори дом. Може да имате нов поглед върху материалните ресурси. Това означава, че ще трябва да цените и пазите парите си повече. Новолунието в Рак казва на Близнаците, че имат нужда от стабилност, но също така трябва да се поглезят. Намерете златната среда между спестяванията и харченето за удоволствие. Ако успеете, ще постигнете хармония.

Рак

Новолунието във вашия знак има доста благоприятни аспекти с планетата Венера. Би било добре да изпитате благодарност за това, което вече имате. Така че Вселената ще ви изпрати повече благословии. 

Лъв

За вас Новолунието ще настъпи в дванадесети дом. Това събитие някак ще ви държи зад кулисите, далеч от яркия живот. Но все пак се подготвяте да излезете на сцената. Слънцето ще влезе във вашия знак на 22 юли, но засега трябва да си дадете време да се успокоите и балансирате вътрешните си сили.

Дева

Новолунието е в единадесети дом на Дева. Съветът към вас Деви е да обмислите плановете си, да оцените възгледите на другите за вас и живота като цяло. Това е много добро време за запознанства с нови хора. 

Везни

Новолунието се случва във вашия десети дом на кариерата. От теоретична гледна точка е възможно да се промени нещо в професионалната среда. Ако имате нужда от различна работа, нова област или нов екип, можете да започнете активно да мислите къде искате да бъдете по отношение на професионалното си развитие през следващите шест месеца. 

Скорпион

Това е чудесно време за пътуване, изпити, дебати и философски дискусии. Препоръката на астролозите е да разберете предразсъдъците си.

Стрелец

Скорпионите може да успеят да изкоренят корените на страха от бедност, смърт и загуба на нещо. Пригответе се да се разделите с вътрешните си окови.

Козирог

Ще имате шанс да срещнете евентуален партньор. Ако вече сте във връзка, ще станете много по-привързани към настоящата си половинка. Важно е да осъзнаете, че вашият партньор е вашето огледало.

Водолей

При новолуние в шести дом ще трябва да се грижите повече за здравето си. Слушайте тялото си. И още един съвет от астролозите: гледайте на себе си като на дете. Независимо от възрастта си, грижете се за себе си като за малко дете. В крайна сметка, кой познава нуждите ви по-добре от вас? 

Риби

Новолунието ще настъпи във вашия пети дом. Той е свързан с романтика, обич и креативност. Не е изключено не само да смеете, но и да плачете от радост.

Паричен хороскоп за юли 2024: Големите пари идват към тези зодии

 

 

 

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес