Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-щастливите дни през септември за всяка зодия

29 август 2024, 06:00 часа

Астролозите откриха кои дни от месец септември могат да бъдат най-успешните за нас и защо! Опитайте се да запомните тези дати или да ги запишете, за да знаете кога трябва да сте най-активни.

8 септември - опозиция на Слънцето и Сатурн

Първият енергичен и творчески ден е 8 септември. В този ден Слънцето и Сатурн ще бъдат от противоположните страни на Земята, което ще се отрази благоприятно на настроението ви.

Това означава, че хората ще станат по-независими и ще могат да затвърдят позициите си в работата, любовта и всички останали сфери на живота.

Вижте още: Тези 3 зодии ще имат космически късмет през септември

9 септември е най-положителният и силен ден през септември

9 септември ще бъде огледална дата. Огледалната дата е добра априори, но този път ще бъде двойно по-добра за тези, които искат да свършат важна задача в този ден. Деветките обичат да довършват нещата, така че на 9.9 се опитайте да придвижите някои от тях до финалния етап.

Още нещо много хубаво ще се случи на 9 септември, Меркурий ще премине в любимия си знак. Ще бъде в Дева, което ще се отрази невероятно благоприятно на всички сфери на живота, включително комуникация, пътуване, финанси и работа.

Това е отличен ден за пазаруване, излизане, бизнес пътувания и смяна на обстановката. Планетата ще остане в този знак до 25 септември.

На 26 септември Меркурий ще премине в знака Везни, но няма да е опасен ден. Въпреки факта, че планетата в този знак не е толкова добра, колкото в Дева. Въпреки това, Меркурий във Везни ще продължи да бъде креативен.

19 септември – Меркурий в опозиция със Сатурн

Опозицията между Меркурий и Сатурн ще бъде отличен ден за съвместен бизнес с други хора, общуване и сключване на сделки.

Това е най-добрият ден за сила за любопитните и всички, които тренират и придобиват нови знания и умения.

Вижте още: Старата любов ръжда не хваща: 3 зодии, които тази есен ще се върнат към старите си любови

21 септември – Слънце в опозиция с Нептун

Слънцето и Нептун създават положителен съюз, който ще има благоприятен ефект върху мислите на хората. Илюзиите ще изчезнат и правилните мисли ще заемат тяхното място.

Много хора ще бъдат изпълнени със състрадание и положителна емпатия.

22 септември – денят на есенното равноденствие

Равноденствието винаги е енергийно балансиран ден, в който Слънцето и Луната са равни, а не в опозиция.

Това е много, много добър ден за домакинска работа, почивка и релаксиращи занимания. Това също е страхотен ден за любов.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес