Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

15 май 2024, 06:00 часа

15 май носи на много хора промяна в мисленето, тъй като Луната в Лъв е в тригон с Меркурий и ни дава достатъчно увереност в себе си, за да направим онова „най-страшно“ нещо: да кажем „не“. Всички искаме да сме щастливи и понякога забравяме, че за да сме щастливи, трябва да отстояваме себе си. Често това означава да казваме „не“ на ситуации, които застрашават щастието ни.

Още: Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

Телец

Имате голямо сърце, което е една от причините да имате толкова много приятели, а хората са склонни да се влюбват във вас много лесно. Обичате да бъдете такива, каквито сте, и сте щастливи, че хората изглежда ви харесват. Вие сте весел човек, който обича да се забавлява и да се весели, но също така имате върховно самоуважение. Може да обичате доброто парти, но не сте склонни да се погубите заради едно такова.

Това, което ще изпитате на 15 май, е идеята някой в живота ви - някой, който ви обича, но може би е малко нахален - да се възползва от вашата блага и весела природа. Макар че, от една страна, вие винаги сте на разположение на този човек, ще видите, че това, което той иска от вас сега, не е това, което сте готови да дадете.

Вие сте се зарекли пред себе си да бъдете добри; никога няма да правите неща, които ви карат да се чувствате компрометирани или неавтентични. За да направите живота си по-добър за себе си, ще откриете, че по време на транзита на Луната в тригон с Меркурий сте твърдо решени да кажете „не“ на човека, който иска твърде много от вас. Щом веднъж сте си казали думата, той може да я приеме или да я остави. Това е всичко.

Лъв

Една от причините да сте толкова отдадени на това да подобрите живота си е, че сте осъзнали колко трудно сте го правили в миналото. Поемате пълна отговорност за действията си, но ключът тук е да не ги повтаряте. На 15 май, по време на Лунен тригон с Меркурий, ще ви бъде доста лесно да се отдръпнете и да уважите тази идея. Ако някой в живота ви смята, че може да ви изкуши да се върнете към стария си начин на живот, ще трябва да се съобрази с това.

Работата, която сте свършили върху себе си, в областта на здравето, любовта и живота като цяло, са неща, чието създаване е отнело много време и енергия. Няма да се върнете назад; ще дадете това да се разбере по време на комуникативния транзит, Луна тригон Меркурий. Това е моментът, в който ще говорите открито и безрезервно. Тук сте, за да се изправите на крака, и няма да се огънете пред никого.

В миналото не обичахте да казвате „не“, защото това можеше да доведе до това някой да ви отхвърли или, още по-лошо, да не ви хареса. Искате всички да ви харесват и одобряват, но с течение на времето се чувствате все по-уверени в себе си, Лъв. Именно това ще ви накара да откажете на някого в този момент. Не се поддавате на колебания, изкушения или влияния, за да направите нещо, което смятате за „неправилно“.

Стрелец

15 май ви позволява да видите, че цялата ви упорита вътрешна работа най-накрая дава резултат. Открили сте всичко, на което сте способни. Вътрешните ви демони са били освободени и сега сте останали с чист лист. Чувствате се във възторг от напредъка си и единственото нещо, което сте забелязали в това „ново аз“, е способността ви да казвате НЕ, когато имате предвид „не“. Вече не се страхувате, Стрелци. Няма да отстъпите от желанието си да имате щастлив живот.

И така, по време на Луната в тригон с Меркурий може да бъдете предизвикани от някой, който иска твърде много от вас. Това, което в даден момент може да ви се е струвало предизвикателство, вече не е дори малко опасно за вас. Опитали сте вкуса на рая и изглежда, че сте силни, докато налагате своето състояние на блаженство. Няма да се разколебаете.

Още: ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Отне много време, за да станете толкова свободни и със сигурност никога повече няма да се върнете назад. Щастието е истинско и вие го имате. По време на Лунен тригон с Меркурий ще откриете, че е изключително лесно да предадете това чувство на другите. Няма да правите това, което ви кара да се чувствате неудобно. Нито сега, нито в бъдеще. Това е вашият живот и вие ще го изживеете според вашите условия.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес