Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мантрата от една дума, от която се нуждае всяка зодия, за да се възползва максимално от 2023 г..

02 януари 2023, 21:22 часа

2022 г. приключи и много от нас нямаха търпение тя да свърши. Въпреки че тази година беше година на неограничен растеж, по пътя имаше и много сътресения. Добрата новина е, че поне от астрологична гледна точка в началото на 2023 г. предстои промяна на вибрациите, която ни подготвя за изцяло нова глава. Разбира се, все още ще има предизвикателства, но те няма да са същите, с които се справяхме през последните няколко години. За да ви помогнем да се подготвите за 2023 г., създадохме мантри от една дума за всеки знак. Съсредоточете се върху дишането си и повтаряйте мантрата си, за да се подготвите за новата година.

Овен 

"СТОЙНОСТ"

2023 г. е година на значителен растеж както за вашия имидж, така и за банковата ви сметка. С увеличаването на ресурсите ви ще нарасне и самочувствието ви. След като през 2022 г. се почувствахте малко офлайн и отделени от приятелите си, може да се запитате дали заслужавате това, което получавате, но не забравяйте, че сте достойни за всички хубави неща в живота.

Какво е мотото на всяка зодия

Телец (април - май 20)

"БЛЯСЪК"

Пригответе се за своето сияние, Телец. През изминалата година сте положили толкова много труд и въпреки това, което си мислите, тези усилия не са останали незабелязани. 2023 г. е време да си спомните, че не се определяте от успеха си, а от прекрасната личност, която винаги сте.

Близнаци (21 май - 20 юни)

"ОБНОВЛЕНИЕ"

След изпитанията през последните няколко месеца, 2023 г. е вашата година на почивка и релаксация! Планетата на изобилието Юпитер пътува през вашия сектор на несъзнаваното през по-голямата част от годината, като ви дава възможност да се оттеглите и да развиете личния си свят!

Рак (21 юни - 22 юли)

"ЧУДО"

През цялата 2023 г. планетата на изобилието Юпитер пътува през секторите на публичния ви имидж и обществото, като ви дава мотивацията и импулса, от които се нуждаете, за да сбъднете мечтите си. Чудеса се случват и те могат да се случат на вас!

Ето мотото, което е валидно за всяка една зодия

Лъв (23 юли - 22 август)

"УСПЕХ"

2023 г. носи облекчение както за кариерата, така и за взаимоотношенията ви. През изминалата година нещата се усещаха едновременно хаотични и ограничени, но скоро ще имате повече свобода да общувате и да оказвате влияние. Никой не държи Лъв в ъгъла и следващата година ви носи всички отличия, които заслужавате.

Дева (23 август - 23 септември)

"СВОБОДА"

Винаги сте трудолюбиви, но изминалата година беше особено тежка за вас, Деви. За щастие 2023 г. е година, която ще ви даде свободата да изследвате. Независимо дали ще се върнете в училище, ще пътувате или ще се потопите в духовна практика, вие сте освободени и готови да летите!

Везни (23 септември - 21 октомври)

"РАСТЕЖ"

Експанзивният Юпитер ще прекара 2023 г. във вашия сектор на партньорството и споделените ресурси, напомняйки ви колко много израствате чрез сътрудничество и взаимоотношения. Въпреки че също така ще работите усилено и ще се фокусирате върху здравето си, разполагате с толкова много подкрепа, която ще ви помогне да преминете през всякакви трудни моменти. Съсредоточете се върху това, което ви кара да се чувствате големи.

Твоето мото за пролетта според ЗОДИЯТА – Втора част

Скорпион (22 октомври - 21 ноември)

"ЛЮБОВ"

2022 г. беше важна година на рекалибриране за вас, Скорпионе. Вашият образ и идентичност станаха по-изваяни и усъвършенствани. Сега сте готови да се свържете с човек, който да промени живота ви към по-добро. Нека 2023 г. бъде годината на любовта.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

"ЗДРАВЕ"

Планетата на растежа Юпитер прекарва голяма част от 2023 г. във вашия сектор на здравето и ежедневната работа, което ви показва, че е изключително важно да се грижите добре за тялото и ума си. Ако сте имали проблеми с намирането на решения за здравето си, това е годината, в която най-накрая ще намерите лечение, управление и/или излекуване.

Козирог (22 декември - 10 януари)

"УДОВОЛСТВИЕ"

Последните няколко години сте прекарали в това да внимавате със средствата си и да следите внимателно разходите си. Нека 2023 г. бъде годината, в която отново ще правите нещата просто за удоволствие. Смисълът не е да прекалявате с удоволствията, а да откриете своето блаженство.

Забавен хороскоп: Мотото на всяка зодия

Водолей (20 януари - 18 февруари)

"ОБНОВЛЕНИЕ"

През тази година върху вас е оказван толкова голям натиск да се появявате за всичко и всички. За щастие 2023 г. ви позволява да се съсредоточите върху уюта на дома и семейството. Успехът идва, когато се върнете към корените и основите си.

Риби (19 февруари - 20 март)

"ДОВЕРИЕ"

Последните няколко години ви накараха да се почувствате изолирани или откъснати от света. 2023 г. е година на възстановяване на контакта. Независимо дали клюкарствате с приятели, или ръководите обществени проекти, целта е да обедините хората. 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес