Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовна криза ще връхлети 3 зодии тази есен

13 септември 2024, 08:05 часа

Докато някои от представителите на зодиите се носят на крилете на любовта, то други тънат в отчаяние и не могат да си обяснят защо стават свидетели на такъв обрат в живота си.

Истината е, че колелото се върти и в някакъв момент сме неприятно изненадани. Това обаче не трябва да ни тревожи, защото скоро след разочарованията идват радостите и щастливите мигове.

Ако сте една от тези 3 зодии, стиснете зъби и изчакайте моментът да отмине. Бъдете сигурни, че това няма да продължи дълго.

Още: Зодиите, които се смятат за най-добрите в леглото

Ето кои са зодиите, които ще претърпят любовна криза тази есен:

Рак

Раците са първата зодия, която няма да се радва на усмивки и романтични приключения. Какво пък толкова?! Половинките им ще се чувстват не до толкова удовлетворени, че да проявят разбиране и уважение към тях. Възможно е в някои двойки да настъпят неочаквани обработи, обвързани с временна раздяла.

Козирог

Още: 4 знака, че Вселената иска да бъдете с конкретен човек

Козирозите са втората зодия, на която звездите подлагат крак. Представителите ѝ, макар уверени в себе си и непоклатими като дух и личности, ще започнат да си задават странни въпроси, свързани с любов, доверие, всеотдайност. Адски нетипично за тази зодия. Не след дълго Козирозите ще осъзнаят, че кризата е временна и отново ще дойдат на себе си.

Везни

Тази зодия винаги е държала на баланса, уюта и разбирателството в една връзка. За съжаление Везните няма да се чувстват спокойни през есента. В главата им ще изплуват странни въпроси, свързани с отношението на партньора към тях. Предстои им поредица от по-задълбочени разговори. Възможно е те да преминат в по-сериозни скандали.

Любовен съвет за всяка зодия за 12 септември 2024

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес