Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през август 2024 (част 1)

01 август 2024, 15:38 часа

Овен

Овни, енергията на любовта за вас през август е свързана с търпение и заземяване в това, което наистина изгражда любовта и подхранва връзката. Големите романтични жестове и прекрасните срещи могат да се превърнат в крайъгълен камък в отношенията ви.

Още: 3 зодии, на които всички ще завиждат през август 2024

Не забравяйте да се фокусирате и върху малките неща, Овни. В края на краищата, бихте ли се погрижили за тази грандиозна среща, ако партньорът ви се обажда само веднъж на петнадесет дни и никога не споделя с вас тежестите на ежедневието?

Този месец си поставете за цел да прегръщате половинката си по-често и по-дълго, просто заради самата нея. Известно е, че физическото докосване създава връзки между хората. Тъй като Венера управлява благосъстоянието, защо да не използвате нейната енергия, за да накарате и партньора си да се чувства по-добре?

Телец

Телец, понякога е достатъчен само един малък опит, за да разберете какво предстои. Не пренебрегвайте ясновидските си познания, когато става въпрос за любов. Ако някой е склонен да прави обратни коментари и комплименти и е склонен към микроагресии, бъдете най-добрият приятел на сърцето си и си тръгнете. В края на краищата човек не се нуждае от смъртоносна рана, за да умре. Понякога са нужни само хиляда малки порязвания, за да може човек да изкърви, без да го осъзнава.

Също така ви насърчаваме да се съсредоточите върху излекуването на себе си и да се освободите от травмата, която пречи на пътя ви към любовта. Работата с терапевт също е силно препоръчителна, защото те разполагат с точни инструменти, които да ви помогнат да разберете себе си и да се излекувате.

Близнаци

Близнаци, пътят към любовта през август е постлан с предизвикателства, които ще преодолеете. Астрологичните транзити през този месец не са чак толкова благоприятни за вас в сферата на любовта. Ще имате по-голяма полза да се съсредоточите върху образованието и кариерата си или дори да се забавлявате с приятелите и семейството си. Пътят към знанието в крайна сметка ще ви отведе до любовта.

Ако се чувствате призовани, водете дневник на благодарността. Той ще ви помогне да погледнете на света със свежи очи и да осъзнаете, че имате много повече неща, за които да сте благодарни, отколкото някога сте осъзнавали в миналото.

Рак

Рак, когато всичко върви нагоре, но вие искате да слезете надолу (това не е романтичен евфемизъм!), трябва да се доверите на вътрешния глас и да следвате докрай решенията по въпросите на сърцето. Ще намерите своето племе и ще откриете себе си, когато сте автентични.

За някои от вас ще бъде от голяма полза да водят личен дневник на своите мисли и чувства. Той ще ви помогне да наблюдавате и запомняте всички малки бисери на мъдростта, които светът ни разкрива ежедневно. Ако се чувствате склонни, можете също така да записвате сънищата си и да се опитвате да тълкувате техните символи. Всички тези неща ще се свържат с любовния ви живот, преди да се усетите.

Лъв

Лъв, вие сте силни, смели, достойни и добри. Напомняйте си това всеки ден през август, особено ако имате разбито сърце и искате да си върнете себе си и парчетата от сърцето си. Това, че един човек се е отнесъл зле с вас, не означава, че и всички останали ще го направят.

Никога не бива да пренебрегвате червените знамена у новия човек. Не позволявайте на историята да се повтаря. Това може да се почувства като лично предизвикателство, но през август има място за триумф. Ще се издигнете ли до него? Да, можете да претендирате за короната си.

За някои от вас, особено ако имате творчески страничен бизнес, любовта може да е музата за вашия успех и изява. Опрете се до нея и позволете на катарзиса да ви отведе до удивителни нови места!

Дева

Деви, вие сте насърчавани да бъдете и по-лекомислени и да мислите за творчески срещи (или първи срещи!). Насърчаваме ви да претворите общата мъдрост и да я приложите в живота си, като същевременно се доверите на вътрешния глас, т.е. на интуицията си. Съмнението ще ви затрудни да чуете себе си.

Още: 3 зодии, които трябва да внимават през август 2024

Доверете се на себе си. Способността ви да растете и да се трансформирате ще разкрие нови дълбочини, които дори не сте подозирали, че притежавате. Приложете това в любовния си живот и ще откриете истинската любов.

Втора част можете да прочетете тук.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес