Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии ще имат трудно начало на 2023-та година?

04 януари 2023, 22:11 часа

Новата година вече е тук, но това не означава, че тя ще е добра за всички. Поне не и в началните месеци. В следващите редове ще обърнем внимание на някои зодии, които ще имат трудности през първите два-три месеца на 2023-та. Вижте кои са те: 

Овен

След любовната драма, която преживяхте в средата на миналата година все още се опитвате да намерите себе си. С течение на време раните и разочарованието вече са отминали. Добре е ако сте отделили повече време за себе си за пътуване и сте направили промяна в кариерата. Това ви е помогнало да насочите фокуса си към неща, които ви носят щастие. За жалост в началото на годината може да очаквате да се случи нещо, което да ви върне към събития от 2022-ра, които са ви причинили много мъка. Именно това е нещото, което ще ви изкара извън баланс, но след това ще можете да стабилизирате себе си и да продължите напред. Ако се справите добре с тази задача ще имате невероятна година след това. 

Зодиите, за които 2023 година ще започне добре

Козирог

Козирозите са изправени пред ново предизвикателство в първата половина на годината, което ще тества тяхното търпение и нерви. Първите три месеца на 2023-та са особено ключови, защото тогава напрежението ще вземе връх. Не ставайте раздразнителни и хапливи, а запретнете ръкави, стиснете зъби и минете през този труден период. Знаете, че може да разчитате на подкрепата на своята половинка и близки. Споделете с тях какво ви мъчи и потърсете помощ когато такава е нужна. След март месец нещата вече ще ви изглеждат по-леки, защото най-трудната част от периода ще е свършила. Все пак дръжте нивото си високо - справянето с този тест значи, че ви очакват големи успехи след това. 

Кои зодии ще имат невероятна 2023-та година?

Лъв

Лъвовете се чувстват уморени в началото на годината. Вълната от нови отговорности и предизвикателства не е нещо, за което те са готови. Ако вие сте представител на тази зодия, то потърсете нещо, чрез което може да презаредите батериите. Прекарвайте повече време с близките си, спортувайте, отидете на ранна почивка. Имате нужда да презаредите ментално и да се отърсите от емоционалната преумора, която ви мъчи. Колкото по-рано успеете да направите това, толкова по-рано ще успеете да се справите с трудностите. 

Риби

Риби, вие не обичате промените, но в началото на годината ще ви се наложи драстично да промените начина си на живот и да излезете от зоната си на комфорт. За някои от вас това може да значи местене на друго място, за други - нова работа, а за някои представители на зодията - комбинацията и от двете. Трудностите идват от вашето нежелание да градите наново връзки и репутация на своето ново работно място. Ще имате успех, ако успеете да обърнете своята перспектива и да гледате на това като на ново приключение, което ще ви донесе много удовлетворение и щастие. В противен случай ще трябва да преживеете първите няколко месеца доста нещастно. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес