Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои ЗОДИИ ще ги догонят много скандали в следващите дни от ФЕВРУАРИ 2023 г.

09 февруари 2023, 19:07 часа

Три зодии определено няма да са на вълната на очакваната пролет, защото ги очакват много скандали и неприятни диалози с колеги, приятели, членове на семейството и редица хора около тях. 

Те могат да избегнат най-лошите конфронтации, като бъдат много внимателни и следват съветите на астролозите.

Ето ги и истинските галеници на съдбата на ЗОДИАКА през ФЕВРУАРИ 2023

Овен

Овните с техния инат са изложени на голям риск. Само вашият глас се чува, а това просто няма как да се харесва на другите. Ще се сблъскате с тези последствия много скоро. Научете се или поне се опитайте да се вслушвате в другите и да приемате и тяхната гледна точка. Доста често тя е по-вярна от вашата, както важи винаги в повечето диалози, особено касаещи обща работа.

Скорпион

Скорпионите прекалено много са си играли на "господари" според астролозите. Не се страхуват от никого, защото са убедени, че могат да "жилнат" всеки и никой няма да ги потърси за отговорност след това. Те обаче най-после ще получат "отговор" на всичко това и то от хитри и жестоки хора. Спасението ви е в искреното ви извинение.

До няколко дни животът на тези три ЗОДИИ ще се преобърне

Водолей

Водолеите ще си изпатят от тяхната разсеяност. Астролозите ги предупреждават да се концентрират в следващите дни, иначе им предстоят много кавги и упреци. Дори роднините им може да се уморят от тях. Признайте грешките си и се извинете. Това ще умилостиви всички.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес